Лайм

Актор "Дизель Шоу" відсвяткував з дружиною агатове весілля: як виглядає його сім'я через 14 років

Єгор і Катерина стали сім'єю у 2006 році

3 червня Єгор та Катерина Крутоглови відсвяткували агатове весілля - 14 років тому пара вступила в законний шлюб. Команда "Дизель Студіо" привітала подружжя з річницею, залишивши зворушливе послання.

"Дорогі Єгор і Катя, ви стали для всіх справжнім прикладом кохання, турботи і вірності. Бажаємо вам довгого сімейного життя, в якому будуть веселощі, подорожі, концерти, душевні розмови, великі перемоги ваших дітей і міцні обійми! Примножуйте ваше щастя разом і наповнюйте своє життя тим, що приносить задоволення!", - сказано на сторінці "Дизель Студіо" в Instagram.

Фото: instagram.com/dizelstudio

Катерина в свою чергу показала архівні фото з їхнього весілля, а також зізналася коханому чоловікові в теплих почуттях.

"Ну що ж, 14 років, як я тебе на собі одружила. У наступному будемо святкувати свій вже не маленький ювілей. Люблю ще сильніше", - написала Крутоголова.

Фото: facebook.com/photokroshka

Фото: facebook.com/photokroshka

Нагадаємо, що Катя і Єгор познайомилися в рідному Миколаєві, коли дівчині було 13 років, а майбутньому гумористові виповнилося 16. Через п'ять років вони почали зустрічатися і з тих пір більше не розлучаються. Весілля закохані зіграли в 2006 році. Сьогодні подружжя виховує дев'ятирічну Льва і молодшого Макса, який з'явився на світ у вересні 2019 року.

Фото: instagram.com/dizelmano

Фото: facebook.com/dizelstudio

  • Актор і художній керівник гумористичної студії "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов вперше показав молодшого сина. Звичайно, без сміху не обійшлося.
  • Учасниця гумористичного проекту "Дизель Шоу" Яна Глущенко і концертний директор "Дизель Студіо" Олег Збаращук три роки тому стали сім'єю. На початку квітня подружжя відзначили річницю їх спонтанного весілля, і зробили це небанально.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях