Лайм

Просто надіньте кляту маску: Дженніфер Еністон звернулася до тих, хто став забувати про карантин

Актриса вказала на лякаючу статистику захворювань

Актриса Дженніфер Еністон, яка нещодавно виставила на аукціон свою оголене фото часів роботи над серіалом "Друзі", звернулася до людей, які стали забувати про карантин.

На особистій сторінці в Інстаграм знаменитість закликала всіх носити маски та максимально сприяти зниженню числа заражених Covid-19. До свого посту Еністон також доклала фото в чорній медичній масці.

Дженніфер Еністон Фото: instagram.com/jenniferaniston

"Я розумію, що маски незручні і створюють дискомфорт, - зазначила актриса. - Та хіба ви не почуваєте себе ще гірше, коли закриваються підприємства, втрачаються робочі місця, а медпрацівники перебувають на межі виснаження? Цей вірус забрав так багато життів, тому що ми не робимо недостатньо".

Серед іншого Еністон звернула увагу на статистику захворювань в США, яка не турбує оточуючих. "Таке враження, що людей більше турбує те, що їх "позбавляють прав", коли просять надіти маску. <...> Якщо вам небайдуже людська життя, будь ласка, просто надіньте кляту маску і закликайте оточуючих робити те ж саме".

Станом на 2 липня США знаходяться на першому місці в світі за кількістю захворювань на коронавірус та за кількістю жертв. В країні інфіковано понад 2,5 млн осіб, при цьому жертвами Covid-19 стали понад 120 тис. громадян.

Пост Еністон зібрав понад 6 млн лайків. У коментарях фоловери актриси підтримали її звернення і також висловили свої обурення через байдужість оточуючих.

  • Раніше схожим зверненням в Інстаграм відрізнився Том Хенкс. Актор перехворів на коронавірус і присоромив людей, які не носять маски.
  • Джоан Роулінг впоралася з коронавірусом завдяки простій дихальній техніці. Письменниця хворіла два тижні, але повністю перемогла інфекцію.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях