Лайм

Українська акторка Наталка Денисенко поділилася враженнями про відпочинок в Одеській області

Зірка серіалу "Кріпосна" разом з сім'єю відпочивала в Чорноморську

Українські актори Наталка Денисенко та Андрій Федінчік, як і більшість українців, літо 2020 проводять в рідній країні. Зіркове подружжя на кілька днів вирушили в Чорноморськ (Одеська область), прихопивши з собою маленького сина.

Враженнями про відпочинок артистка поділилася на особистій сторінці в Instagram. Вона опублікувала кілька знімків в білому бікіні, які зробив її чоловік, і зізналася, що була приємно здивована чистотою моря і комфортним проживанням.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

"Море дуже чисте - це найголовніше. Пляж на якому є місце. Дуже комфортні номери (маленький приватний готель без харчування, але в номері є міні кухонька з холодильником, чайником, індукційною плитою", - поділилася акторка.

Єдина прикрість - подружжя сильно обгоріли. "Ми трошки зіпсували собі відпочинок і згоріли в хід пішов і пантенол і алое вера, але поки не легше", - розповіла зірка "Кріпосної".

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Нагадаємо, що Денисенко і Федінчік познайомилися під час роботи над серіалом "Клан ювелірів". Спочатку Андрій не катував романтичних почуттів до Наталі, оскільки на той момент був одружений. Пізніше між акторами пробігла іскра і Федінчік у всьому зізнався дружині.

У квітні 2017 року закохані зіграли весілля на Мальдівах, а у вересні того ж року артисти стали батьками чудового сина. В цьому році пара відсвяткувала третю річницю весілля.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

  • Актор "Дизель Шоу" Євген Гашенко поділився враженнями про відпочинок з сім'єю в Запорізькій області. Подивившись на ажіотаж в Одесі, Гашенко вирішили відправитися на Азовське море, де провели 10 днів, і за цей час нудьгувати їм не було коли.
  • Телеведучий Володимир Остапчук та його кохана Кристина Горняк розповіли про свої улюблені місця в Києві. Пара зізналася, що віддають перевагу активному відпочинку. Але також їм подобається просто прогулятися столицею або зайти в атмосферний заклад зі смачною їжею.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях