Лайм

Заборонена СБУ телезірка розповіла про звірства в Україні: каже, плакала і хрестилася

25 липня СБУ заборонила в'їзд до країни телеведучій Дані Борисовій

Російська телеведуча Дана Борисова, якій 25 липня Служба безпеки України заборонила в'їзд до країни через незаконні візити до окупованого Криму, розповіла місцевим ЗМІ про звірства українських прикордонників.

У бесіді з проросійським виданням "Комсомольская правда" Борисова розповіла, як плакала і хрестилася в Києві, і як радіє, що "вчасно зробила ноги" з України.

"Так, я була в Криму, а на кордоні збрехала, що ні. Але у мене не було виходу, - заявила знаменитість журналістам. - Мене запросили всього на чотири дні, на зйомки шоу".

При цьому Борисова додала, що дуже любить Київ. Але як тільки поділилася в мережі знімками з української столиці, як в мережі її одразу ж захлиснули "нацистські висловлювання".

"Все це почалося на третій день мого перебування в Україні. В останній день страшно було в готель повертатися - я боялася, що мене там "приймуть".

Свій шлях назад до РФ Борисова згадує сьогодні з жахом, заявило пропагандистське джерело.

"До нас прийшли о пів на третю ночі: здоровенний прикордонник з собакою і автоматом. Лаявся на мене, сказав, що з поїзда мене зніме, - продовжила ведуча. - Я, звичайно, включила сльози - поплакала, подивилася на нього сумно і він мене пожалів" .

Підсумок цієї ситуації знаменитість назвала везінням, адже в Україні з поїздів "знімають на раз".

"Не відпустили б мене на Батьківщину, "закрили" б. Так, я смілива дівчина. Але я подивилася назад і перехрестилася: зрозуміла, що вчасно звідти ноги зробила. Теперь і сама туди не хочу".

Встигла ведуча у цей день поспілкуватися з ще одним прокремлівським виданням Life, якому не менш впевнено заявила, що вважає Крим російським.

"Лечу в Сочі, а звідти в круїз по Криму. Ну звичайно тому, що Крим наш! Природно, це вже всім відомо. Ну а що мені засмучуватися? Я взагалі ні краплі не засмучуюсь. Добре, що це розкрилося, коли я вже в Росії опинилася, я дуже ризикувала", - додала знаменитість.

  • Раніше російська телеведуча і блогер Настя Івлеева, яка вела популярне тревел-шоу "Орел и Решка. Перезагрузка", не змогла потрапити до Україну через незаконне відвідування окупованого РФ Криму.
  • Російським акторам Володимиру Селезньову і Ользі Філіпповій заборонили в'їзд до України терміном на три роки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси