Лайм

Арешт A$AP Rocky в Швеції: суд визнав репера винним

Вирок буде оголошено пізніше

Американський репер A$AP Rocky (Ракім Майерс), якого на початку липня заарештували в Стокгольмі (Швеція) через бійку з перехожими, визнаний винним в нападі.

Такий вердикт був озвучений судом Стокгольма, пише 14 серпня Variety. Винними також визнали ще двох членів команди музиканта. Їх звинуватили в прояві надмірної жорстокості. Вирок буде озвучений пізніше. На даний момент лише відомо, що покарання буде умовним, а A$AP Rocky відшкодує збиток жертвам інциденту.

Репер був заарештований з двома членами своєї команди в ніч на 3 липня після сутички з 19-річним Мустафою Джафарі у Стокгольмі декількома днями раніше. Репер та його колеги залишалися під вартою аж до 2 серпня. На засіданні суду, який визнав їх винними, виконавець та його приятелі вже не були присутні. Швецію музикант покинув відразу після звільнення з-під варти і минулої неділі вже виступив на фестивалі в Каліфорнії, де також згадував про свої неприємності: "Це був страшний, принизливий досвід, але я зараз тут".

Сам A$AP Rocky свою провину не визнає і стверджує, що був змушений оборонятися від агресивних нападів випадкових зустрічних на вулиці міста. У свою чергу, місцева прокуратура зробила висновок, що троє чоловіків проявили занадто багато насильства, щоб їх дії розцінювалися як самооборона.

  • Уважні користувачі соцмереж помітили на руці канадського репера Drake нове тату. На ньому виконавець нібито веде за собою учасників гурту The Beatles. Фанати "четвірки" лютують.
  • У 2010 році американські вчені почали вивчати геном Оззі Осборна, щоб зрозуміти, як протягом стількох років організм музиканта спрявлялся з такими дозами алкоголю та наркотиків. У це важко повірити, але ця схильність фронтмена Black Sabbath виявилася генетичною мутацією.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси