Лайм

Tayanna видалила пост, в якому назвала "Танці" постановочним шоу: тепер вона кличе його "легендарним"

Ввечері 1 вересня співачка покинула танцювальний проект

Українська співачка Tayanna (Тетяна Решетняк), яка ввечері 1 вересня покинула 2 випуск шоу Танці з зірками-2019, вранці 2 вересня опублікувала в Instagram пост, в якому зізналася, що не дуже й сумує, адже їй не місце в шоу, "де є сценарій і розписані герої за ролями". Через півгодини пост зник зі сторінки знаменитості. Замість нього з'явився новий, але вже з кардинально іншою риторикою.

У новому пості виконавиця назвала проект "легендарним" і подякувала каналу "1+1" за можливість взяти в ньому участь. Примітно, що буквально за тиждень до старту Танців з зірками-2019 артистка також стала ведучою одного з проектів на каналі.

"Обдумуючи, чому все ж таки ми (покинули шоу - Ред.), я зрозуміла одну річ - шоу там де є сценарій і розписані герої по ролям, напевно, не моя історія, і drama-queen - це точно не про мене. По життю в мене було багато переламних моментів, але своїм прикладом сильної та водночас ніжної жінки я хочу показати багатьом дівчатам, як можна продовжувати насолоджуватись життям незважаючи ні на що!" - зазначила в своєму першому пості Tayanna.

Публікація на сторінці виконавиці протрималася близько півгодини, після чого стала недоступною. Ще через 10-15 хвилин в її акаунті з'явилося нове звернення до шанувальників. У ньому співачка та ведуча каналу кардинально змінила думку про проект.

"Життя завдає нам свої виклики і ми маємо їх приймати, тому головне в випробуваннях - це досвід, він загартовує і робить нас кращими. "1+1" дав мені можливість вийти на головний паркет країни та бути учасницею легендарного проекту "Танці з зірками" з неймовірним партнером", - написала вона.

Нагадаємо, на паркет ввечері 1 вересня пара Tayanna та Ігор Кузьменко вийшла з ніжним фокстротом, який, схоже, судді оцінили вище, ніж глядачі, які підключилися до голосування. Хореографи Франсиско Гомес, Влад Яма і балерина Катерина Кухар присудили Tayanna і Кузьменко 21 бал з 30-ти можливих, і в турнірній таблиці учасники зайняли далеко не останнє місце. Однак за підсумками глядацького голосування пару обігнали навіть ті учасники, які отримали в ефірі оцінки значно нижче. Tayanna і Ігор Кузьменко виявилися в зоні ризику разом з Надією Матвєєвої і Валерієм Шохін, однак там поступилися місцем суперникам і покинули проект.

Всього ж в сезоні взяли участь 14 пар, серед яких 7 знаменитостей зі світу музики, кіно, спорту і телебачення, а також 7 танцюристів та хореографів. Наступні 13 пар продовжать участь у проекті вже наступної неділі, 8 вересня.

  • Раніше стало відомо, що третім членом журі нового проекту "Танці з зірками" на каналі "1 + 1" стане британський хореограф Франсиско Гомес, який ставив номери для Мадонни, Дженніфер Лопес, Тейлор Свіфт і інших всесвітньо відомих зірок.
  • Актриса гумористичної програми "Дизель шоу" Вікторія Булітко, яка взяла участь в новому сезоні "Танців з зірками", постраждала під час підготовки першого танцювального номера.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси