Лайм

Скандал з листом Меган Маркл: батько герцогині пояснив, навіщо віддав його ЗМІ

75-річний Томас Маркл продовжує звинувачувати дочку на сторінках таблоїдів

Поки принц Гаррі веде судовий процес проти британського таблоїду "The Mail on Sunday" за публікацію листа, який Меган Маркл відправила своєму батькові, 75-річний Томас Маркл пояснив рішення віддати приватний документ журналістам.

У лютому видання "The Mail on Sunday" опублікувало витяги з довгого рукописного листа, який герцогиня Сассекська надіслала свєму батькові після весілля з принцом Гаррі в травні 2018 року. Томас Маркл, який багато разів говорив про відчуженість дочки, дав таблоїду новий коментар. Він стверджує, що змушений був опублікувати листа, оскільки його зміст було "помилково переданий" одним із друзів Меган в інтерв'ю американському журналу "People".

"Після весілля вона написала йому лист: "Тато. Я дуже засмучена. Я люблю тебе, у мене один батько. Будь ласка, припини переслідувати мене через ЗМІ, щоб ми могли відновити наші стосунки", - розповів "People" менеджер Меган Маркл Ендрю Мейер.

Томас Маркл заперечує, що лист дочки був примирливим.

"Я повинен захищати себе, - сказав він. - Я оприлюднив тільки частину листа, тому що інші були дуже болючими. Лист не здався мені люблячим, він було образливим. Я не впізнаю людини, яка написала цього листа, але я все ще люблю свою дочку. Все, що потрібно - один телефонний дзвінок, і більша частина цього безумства припиниться".

Видання повідомляє, що батько Меган Маркл також обурений неправдивими звинуваченнями в тому, що він запросив і одержав плату за публікацію листа.

Минулого тижня адвокати Меган і Гаррі висунули позов проти "The Mail on Sunday" і їх материнської компанії Associated Newspaper. Гаррі також звинуватив британську таблоїдну пресу в безжальній кампанії проти своєї дружини.

"Зміст приватного листа був опублікований незаконно і навмисно деструктивно, щоб маніпулювати читачами, - сказав Гаррі в заяві. - Вони навмисно вводили вас в оману, стратегічно опускаючи абзаци, конкретні пропозиції і навіть окремі слова, щоб замаскувати брехню, яку розповсюджували протягом року" .

"The Mail on Sunday", в свою чергу, збирається захищатися від звинувачень герцога і герцогині Сассекському.

"Ми категорично заперечуємо, що лист герцогині змінено будь-яким способом, який змінив його сенс", - заявив представник таблоїду виданню Е!Online.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси