Лайм

Шляхи розійшлися: принц Гаррі розповів про складні стосунки з братом Вільямом

При цьому Гаррі запевнив, що більшість чуток в ЗМІ "створені з нічого"

У новому документальному фільмі про поїздку принца Гаррі і Меган Маркл в Африку герцог Сассекський підтвердив чутки про те, що між ним і принцом Вільямом виникли розбіжності. Гаррі зізнався, що сьогодні шляхи братів розійшлися.

Видання Page Six пише, що з 2018 року Букінгемський палац активно заперечував конфлікт братів, хоча в жовтні 2019 року герцога і герцогиню Сассекських видалили з числа керівників Королівського фонду, заснованого Гаррі і Вільямом 10 років тому. Тепер Гаррі розповів, що у відносинах з братом бувають "погані дні", а їх з дружиною становище в Великобританії стало таким складним, що вони хотіли переїхати за кордон.

На питання про стосунки зі старшим братом, який, за чутками, вважає, що Гаррі занадто швидко одружився, герцог відповів: "Ми брати, і завжди будемо братами. Звичайно, зараз наші шляхи розійшлися, але я завжди буду поруч із ним, і, наскільки я знаю, він завжди буде поруч зі мною. Ми не бачимося стільки, скільки звикли, тому що дуже зайняті, але я його дуже люблю, і більшість чуток створено з нічого. У братів бувають і хороші дні, і погані".

Принц Гаррі також розповів, що спогади про те, як ЗМІ атакували його мати, покійну принцесу Діану, все ще переслідують його.

"Це рана, яка не загоюється. Кожен раз, коли я бачу камеру, кожен раз, коли чую клацання, кожен раз, коли бачу спалах, я повертаюся в минуле. У цьому сенсі це найгірше нагадування про її життя, - каже Гаррі. - Все, що моя мама пережила і що з нею сталося, неймовірно важливо. Я не параноїк, але я просто не хочу повторення минулого".

Нагадаємо, що в жовтні принц Гаррі звинуватив британські таблоїди в безжальної кампанії проти Меган Маркл.

"Я втратив матір і тепер я бачу, як моя дружина стає жертвою тих же могутніх сил", - заявив він.

Меган Маркл в документальному фільмі також розповіла про тиск, з яким стикається щодня з тих пір, як стала дружиною Гаррі.

"Коли я вперше зустріла Гаррі, мої друзі з США були щасливі, тому що я була щаслива. Але мої британські друзі були впевнені, що я не повинна цього робити, тому що "британські таблоїди зруйнують моє життя". Оскільки я американка, я дуже наївно не розуміла цього. Це важко, - сказала герцогиня. - Я ніколи не думала, що буде легко, але думала, що це буде справедливо. З цим дійсно важко примиритися".

  • Раніше принц Гаррі і Ед Ширан записали кумедне благодійне відео в честь Дня психічного здоров'я. У ньому Ширан жартує про рудих, а Гаррі говорить про допомогу ближнім.
  • Принц Гаррі і Меган Маркл показали сина Арчі: в мережі знову сперечаються, на кого ж схожий юний герцог.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси