Лайм

Повага до особистості зникла: Анна Різатдінова розповіла, чому образилася на Женю Кота

Навіть після фіналу шоу його учасники примудрилися посваритися

Новий сезон шоу "Танці з зірками" закінчився красиво і помпезно, і мало хто знав, що за лаштунками відбулися чергові непорозуміння. Цього разу між переможцем проекту Женею Котом (партнером актриси Ксенії Мішиної) та суперфіналісткою Анною Різатдіновою, яка посіла друге місце.

Після завершення ефіру хореограф згадав, що не хотів ставати в пару з гімнасткою, адже був впевнений, що голосувати за неї не будуть. Особливо образливою, як розповіла Різатдінова в бесіді з tochka.net, стала фраза Кота "щоб спілкуватися з глядачем, важливіше серце, ніж просто задерти ногу". Сварки як такої між учасниками шоу не було, але відносини залишилися напружені.

Фото: Анна Різатдінова та її партнер по проекту, хореограф Олександр Прохоров

"До Жені я ставилася і ставлюся доволі добре <...> Коли вони виграли кубок, жодного негативного слова на адресу їх пари в голові я не мала, у прямому ефірі, в першу чергу, я подякувала їм як суперникам, тому що без конкуренції немає зростання. Вони були нашими мотиваторами. Але той коментар, який дав Женя, мене обурив, чесно кажучи. Я не конфліктна людина, але, якщо мене щось вже сильно зачіпає, я не буду мовчати", - розповіла гімнастка.

За словами Різатдінової, пізніше Кот запевняв її, що сенс сказаного був зовсім інший. Але справа була не тільки в тій фразі танцюриста: "Мені було прикро, як він позиціонував себе, як він відбирав партнерок - ось ця популярна, а ось ця непопулярна. Я партнера підбирала точно не за популярністю. В першу чергу, я дивлюся на внутрішні якості людини, а у Жені на першому місці стоїть піар".

Образили Різатдінову і слова про холодних і беземоційних спортсменів: "Він сказав, що завойовувати серця глядачів потрібно через серце, а не через задирання ніг <...> Що я тут неправильно зрозуміла? І я йому пояснила, що, напевно, він щось переплутав в тому, що спортсмени безсердечні і беземоційні. Якраз-таки спортсмени - це ті люди, які піднімають прапор країни на світових аренах і змушують грати гімн України. Коли на весь світ грає гімн України, то всі плачуть і, в першу чергу, це спортсмен, який стоїть на п'єдесталі. Як він може бути безсердечним і беземоційним? "

Як додала спортсменка, в результаті конфлікт було вичерпано, але її колишня повага до Кота зникла: "Моя повага до особистості і до танцюриста, однозначно, зникла. Якщо іноді я подумувала, а що було б, якби ми танцювали з Котом - зараз я розумію, що ми з ним, однозначно, не зійшлися б, саме за цінностями".

  • Раніше Анна Різатдінова присвятила свій пост в Instagram підсумками фіналу шоу Танці з зірками-2019, який відбувся ввечері 24 листопада. Як зізналася спортсменка, поразки їй даються нелегко.
  • Дивіться також на theLime еротичний календар, для якого знялися відомі українки. Серед них - Анна Різатдінова, Мішель Андраде, Слава Камінська, Леся Никитюк та інші.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також