Лайм

Учасниця Голосу країни-10, яка потрапила до "Миротворця", заявила про погрози в мережі

Василіса Старшова незаконно відвідувала окупований РФ Крим

Учасниця проекту "Голос країни-10" і екс-вокалістка російського гурту "Ленінград" Василіса Старшова, яка опинилася в базі злочинців центру "Миротворець", поскаржилася на погрози з боку українських дописувачів.

Про це вона заявила в інтерв'ю російському виданню "Город 812" . За словами дівчини, погрози стали надходити після виходу програми в ефір.

"Через два дні після приголомшливого успіху першого ефіру, мені в особистих повідомленнях і коментарях стали надходити погрози про розправу, образи, питання про те, де я перебуваю, - каже Старшова. - Українські дописувачы повідомили мені, що моє ім'я було внесено в чорний список бази "Миротворець". Я набрала своє прізвище в google, і побачила безліч статей, які називають мене агресором і злочинницею. Для мене це стало справжнім шоком, і цей стан, чесно кажучи, зберігається до цих пір. Я зрозуміла, що моя подальшя участь в проект - під загрозою".

Нагадаємо, що під час першого випуску вокального шоу "Голос країни-10" Василісі вдалося завоювати прихильність усіх тренерів, а в якості свого наставника вибрати Дана Балана. Але після виходу програми в ефір, Старшова опинилася в списках "Миротворця". А все через те, що в 2016 році вокалістка разом з "Ленінградом" виступала в окупованому Криму на фестивалі "Золота балка".

Після скандалу участь Старшової в "Голосі країни-10" опинилася під загрозою, але вокалістка вирішила не здаватися і написала лист президентові Володимиру Зпеленскому.

"Я дуже чекаю офіційної відповіді від Зеленського. Зараз незрозуміло, чим справа закінчиться, але я твердо впевнена в одному - для мене головним було і залишається творчість. Я сама пишу пісні, співпрацюю з різними музикантами - від панк-рокерів до консерваторських виконавців. для мене немає меж в музиці, тому мої пісні, як мені хотілося б вірити, виходять чарівними, несхожими на те, що відбувається зараз в музичній індустрії", - додала Василіса.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси