Лайм

Я ніколи не підтримувала вторгнення і дії Росії: Jerry Heil відповіла хейтерам у мережі

Раніше співачці дісталося за високу оцінку шансів російського гурту перемогти на Євробаченні

Співачка Jerry Heil (Яна Шемаєва) відповіла на галас навколо поста в Інстаграм, в якому назвала російський гурт Little Big можливими переможцями Євробачення-2020. У відповідь на хвилю негативу Шемаєва нагадала, що ніколи підтримувала вторгнення Росії до Україну і подальшої політики уряду країни-агресора.

"Два питання на подумати: навіщо б я робила це зараз і навіщо шукати підтексти там, де пишеться чорним по білому?" - поцікавилася в новому пості співачка.

Що ж стосується гурту Little Big, виконавиця пояснила, чому вважає його шанси на перемогу в конкурсі достатньо високими: "Що ви подумали, коли дізналися, що LB буде виступати на Євро? Я подумала, що це може бути розрив, тому що у фронтмена сильна енергетика - це факт! Скібіді, яке б відношення до треку у кого не було, знає кожен!"

Співачка здивувалася реакції фоловерів на свій попередній пост, а також згадала про різкі заголовки у ЗМІ: "Ви серйозно думаєте, що я з’їхала з глузду і в своєму блозі, де я так топлю за любов, висловлювала би підтримку агресії?! ВЕЙК АП!"

Нагадаємо, представника Росії на Євробаченні-2020 назвали 2 березня. Всупереч чуткам, що країну представить уродженець Запоріжжя Олександр Панайотов, місцевий організатор передав цю місію епатажному гурту Little Big.

  • Україну в Нідерландах має представити гурт Go-A, який здобув перемогу у фіналі Національного відбору на Євробачення-2020 з піснею "Соловей".
  • Цього тижня Go-A провів свою першу прес-конференцію після перемоги у Нацвідборі. Музиканти відповіли на розпитування журналістів, а також підписали контракт із суспільним мовником.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси