Лайм

Vogue потролив на обкладинці модель Ірину Шейк: жарт виявився вдалішим за оригінал

Обкладинку вже назвали однією з найбільш креативних

Свіжий випуск португальського глянцю Vogue вийшов з двома варіантами обкладинок. На одній з них позує модель Ірина Шейк, на інший - блогер-пародистка знаменитостей Селеста Барбер. Читачам журналу, згідно з головною темою номера "Справа смаку", запропонували зробити свій вибір.

Обидві фотографії з'явилися на сторінці журналу в Instagram. І найсмішніше в цій історії те, що Селеста Барбер з кришками від склянок у вухах замість сережок, виявилося куди більш ефектною, ніж модель зі світовим ім'ям.

Як розповіла своїм підписникам редакція журналу, Селеста Барбер охоче прийняла пропозицію відтворити образ Ірини Шейк. Результат - обидві моделі зібрали понад 6 тис. лайків за добу. Та обговорють у мережі лише одну з зірок випуску.

"Результат вийшов настільки успішним, що вона заслуговує власної обкладинки. Дві обкладинки, один номер і багато гумору. Зрештою, це справа смаку. Чи ні. Вирішувати вам", - посміялися а редакції.

Подвійна обкладинка випуску і справді виявилася успіхом. Ідею фоловери сприйняли виключно позитивно і вже назвали її однією з найбільш креативних обкладинок глянцю.

  • Відома компанія з продажу жіночої нижньої білизни Victoria's Secret вперше почала співпрацювати з трансгендерною моделлю. Ім'я красуні - Валентина Сампайо, їй 22 і вона увійшла в історію моди як перша транс-жінка, яка з'явилася на обкладинці французького Vogue.
  • Герцогиня Сассекська Меган Маркл представила обкладинку та зміст свого авторського номера британського журналу Vogue. Її ідея справді вразила читачів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно 

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Манікюр на весну 2024 - в моді буде рожевий колір - які відтінки та дизайни обрати - добірка актуальних ідей