Лайм

Головний редактор Vogue оцінила стиль Біллі Айлиш, за яким співачка ховає своє тіло

Анна Вінтур відповіла в YouTube на питання фоловерів

Стиль американської співачки Біллі Айліш, яка зізналася, що носить оверсайз, щоб заховати своє тіло від очей сторонніх, унікальний і існує виключно для неї.

Такою думкою к своїй відеорубриці Ask Anna в YouTube поділилася головний редактор американського глянцю Vogue Анна Вінтур. На думку акули світу моди, 17-річна Айліш виглядає чудово.

"Що мені подобається в стилі Біллі, так це те, що він існує виключно для неї. Вона пов'язує його лише з однією людиною - з собою. Нещодавно вона прийшла до нас у Vogue. Була з ніг до голови в яскравому, вся яскраво-помаранчева і виглядала неймовірно", - відповіла Вінутр у спілкуванні з фоловерами.

За останній рік феномену американської сцени та мільярдерці за переглядами в YouTube Біллі Айліш вдалося перетворити свій унікальний стиль одягу на свою візитку. При цьому нещодавно знаменитість зізналася, що не випадково обрала просторий одяг, здатний приховати її тіло. Одяг великих розмірів допомагає співачці сховатися від хейтерів та обговорень у соціальних мережах. І нещодавня істерія на просторах Twitter навколо її об'ємних грудей - ідеальний тому доказ.

У своєму коментарі про стилі Біллі Айліш головний редактор іменитого глянцю також звернула увагу на бодіпозитив, за який так актвіно виступає виконавиця: "Я б також хотіла зазначити і підтримати її точку зору та її активність щодо бодіпозитива і того, наскільки вона відверта в цьому питанні", - додала Вінтур.

  • Раніше Біллі Айліш прикрасила обкладинку іменитого журналу Rolling Stone. Для нового випуску виконавиця розповіла, чому так комплексує через свою зовнішність, яка навіть ставала причиною депресій.
  • Читайте також на The Lime, як Біллі Айліш посварилася з німецьким глянцем, на обкладинці якого раптом з'явилася топлес і без волосся.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно