Лайм

Модні тренди цієї осені: 10 яскравих і стильних речей на жовтень

Сделайте осень незабываемой, интересной и, самое главное, - яркой

Восени дівчата починають масово переглядати свій гардероб, прибираючи з нього все зайве і додаючи трендові новинки. Оскільки в жовтні ще світить сонце і дерева буяют яскравими фарбами, то ще є час поносити одяг кричущих відтінків.

У нашому сьогоднішньому матеріалі ми розповімо, які речі неодмінно повинні бути в шафі кожної модниці, щоб виглядати стильно і екстрамодно. Пропонуємо огляд готових яскравих луків, які допоможуть вам надихнутися ідеями і підібрати щось собі.

Восени 2019 року крім глибоких темних відтінків в моду ввійшов жіночий одяг насичених кольорів. Серед відтінків є пекучий червоний, яскраво-жовтий, ліловий, рожевий, сіро-блакитний, зелений і навіть неоновий, який був на піку популярності цього літа.

Яскраві відтінки можна поєднувати з будь-якими іншими тонами в одязі. Вони будуть гармонійно виглядати, як в моно виконанні, так і в дуеті, і навіть в тріо з іншими кольорами. Поєднання можуть бути звичними, а можуть часом здатися трошки дивними. Тут потрібно орієнтуватися на свій смак і стиль.

У сезоні осінь 2019 просто не обійтися без 10 наступних яскравих речей. Їх можна носити в парі з іншими яскравими побратимами або надіти в якості соковитого акценту в нейтральному образі. Це і всілякі пальто, кардигани, теплі светри-оверсайз, спідниці-плісе, сукні, водолазки і штани.

Не варто забувати про аксесуари. Наприклад, сумочка, шапочка, капелюшок або шарфик життєрадісних відтінків може внести осінньому образу яскравості і привернути увагу оточуючих. Це стосується і взуття.

Також на піку популярності цієї осені яскраві шовкові хустки. Ними можна прикрасити образ, зробивши їх або яскравою деталлю лука, або доповнити свій наряд хусткою в тон. Такими аксесуарами можна прикрашати і волосся. Це теж виглядає дуже стильно.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно