Лайм

Модні тренди осені: 10 білих речей, без яких не обійтися

Не поспішайте переходити на чорний

Осінь - підступний сезон, який ніби як ще балує сонцем, але в той же час змушує нас тепло одягатися. З огляду на похмуру погоду і дощі доводиться відмовлятися від речей світлих, замінювати їх більш практичними темними. Проте, поки ми ще остаточно не сховалися за пуховиками і шубами, дещо з білого не варто ховати до комори.

Білий колір універсальний. Один з тих, які підпадають не тільки під тренди осені, але і будуть доречними у будь-який сезон. Чи то то светри або сорочки, щільні водолазки, шарфики або берети. Білому кольору завжди знайдеться застосування.

На ще теплу осінь, а жовтень поки не відрізняється особливим холодом, обов'язково варто підібрати вільний кардиган стилю Паризького гардероба 2019-2020. Він прекрасно підійде під штани та джинси. Виявиться незамінним у офісі та навіть на офіційних заходах.

Білі джинси - ще один must have у жіночому осінньому гардеробі. Так, в них не вийдеш кожного дня, але все ж. Користуйтеся нагодою і виходите в світлому у сонячні вихідні.

Дуже стильними можуть бути в'язані сукні та сарафани. У цей сезон вони пасуватимуть у якості верхнього одягу, під пальто та курточку.

В осінньому гардеробі обов'язково повинен бути світлий шарф та спідниця. При цьому мова не йде виключно про білий колір. Чудово виглядають молочний та навіть блідо-блакитні варіанти.

  • Також читайте про нестандартні для сезону відтінки. А саме - яскраво-рожевий, помаранчевий і персиковий. Ці кольори правлять балом в новому сезоні, тому цієї осені вам буде не до нудьги.
  • Осінній сезон в самому розпалі, тому багато модниць все частіше задаються питанням: "Що ж надіти, щоб виглядати стильно, модно і трендово?". Ми вирішили допомогти розібратися в цій темі і подивитися, які образи обирає Олена Зеленська.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно 

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Манікюр на весну 2024 - в моді буде рожевий колір - які відтінки та дизайни обрати - добірка актуальних ідей