Лайм

Маргарита Паша показала сукню, в якій представить Україну на Міс світу-2019: фото

Автором наряду виступила дизайнер Катерина Лукашик

14 листопада в Києві відбувся прес-коктейль з нагоди вильоту переможниці "Міс Україна-2019" Маргарити Паші в Лондон на міжнародний конкурс краси Miss World 2019 ("Міс світу-2019").

В ході заходу українська красуня представила сукню, спеціально зшиту для фінального виходу на "Міс світу-2019". Червона сукня з повітряним шлейфом і розрізом на нозі для дівчини пошила дизайнер Катерина Лукашик.

Бренд LUKASHYK є офіційним партнером Національного конкурсу краси "Міс Україна" з 2015 року.

Сукня для фінального дефіле має глибоке декольте, яке вигідно підкреслює пишні груди Маргарити. До речі, форми у дівчини натуральні.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Margarita Pasha (@margoritapasha)

"У мене натуральні груди. Мені часто задають це питання. У мене спортивна статура, можливо, воно виділяється по-особливому. Під час конкурсу ми користуємося пуш-апом, щоб це красиво виглядало. Це дійсно виглядає ненатурально", - розповідала раніше красуня.

Майбутній 69-й міжнародний конкурс краси "Міс світу-2019" пройде 14 грудня в Лондоні.

  • 12 листопада в Токіо відбувся фінал конкурсу краси "Міс Інтернешнл 2019" (Miss International). Володаркою корони і головного титулу стала представниця Таїланду - 25-річна Сіретхорн Ліарамват.
  • А до цього на Філіппінах вибрали переможницю конкурсу краси "Міс Земля 2019" (Miss Earth 2019). Нею стала учасниця з Пуерто-Ріко Неллі Піментел.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору