Лайм

Як носити спідницю з кросівками і не виглядати дивно: 7 стильних образів на кожен день

Вибираємо стильний жіночий одяг на літо 2020

Популярна сьогодні комбінація спідниця з кросівками не приживалася доволі довго. Гуру моди (ну або ті, хто так себе називав) прийняли такий варіант повсякденного жіночого одягу лише в 2011 році. З того часу рішення поєднати спідницю зі спортивним взуттям перестало вважатися дивним, химерним або позбавленим смаку.

Актуальним залишається лише питання гарного смаку і сумісності речей в цілому. Умовно кажучи, часом кросівки можна побачити навіть у комбінації з вечірньою сукнею, і це теж нікого не збентежить. Варіантів подібного стилю існують десятки, адже сьогодні дизайнери представляють все більше нових образів для жінок, де варіюється довжин спідниць та стиль взуття, замість кросівок можуть бути нвіть снікерси або кеди. Давайте ж подивимося, як поєднати ці два стилі одягу і не прогадати.

Фото: pinterest.com

Як обрати спідницю?

Раніше найпоширенішою помилкою вважалося поєднання класичного стилю та спортивного взуття. Наприклад, несмаком в цьому плані вважалися спідниці офісного стилю. Зараз стилісти вже не такі категоричні, і навіть на модних показах часто можна побачити спідницю-олівець в комбінації з кросівками або кедами.

Чудово зі спортивним взуттям гармоніюють завужені спідниці. Зокрема, трикотажні або джинсові моделі не строкатого забарвлення.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Варто спробувати спідницю-кльош, коротку спідницю-сонце. Якщо ви ставите питанням, чим варто доповнити образ, тут вам стане в нагоді джинсова або картата сорочка, футболка, лонгслів з написами або яскравим принтом, укорочена шкіряна курточка.

Часом хорошим варіантом буде і довга спідниця. А от спідниця максі чудово поєднується з взуттям на низькому ходу, в тому числі з кросівками.

Фото: pinterest.com

Як обрати взуття?

Для створення спокійного повсякденного лука цілком підійдуть кросівки в тон до спідниці - так взуття стане буквально її продовженням. Якщо ж у вас навпаки є бажання виділитися і справити враження, в такому випадку можна приміряти яскраві, контрастні кросівки.

В цілому ж довга спідниця з кросівками може виглядати повсякденно і навіть урочисто. Все визначає фасон самої спідниці і тканина, з якої вона пошита.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей