Лайм

Сонячні пляжі Дубая: скільки коштує відпочинок в Еміратах в листопаді-грудні

Чи варто їхати в Емірати в холодну пору року

У холодну пору року багатьом хочеться втекти від непогоди в теплі країни. Одним з найпопулярніших місць для такого роду туризму є Емірати. Але чи варто туди їхати в листопаді-грудні, чи не буде така відпустка невиправдано дорогою, і які взагалі ціни в Дубаї в цей період року? Про все це і навіть трохи більше читайте в цьому матеріалі.

Готелі

Двомісний номер в готельному номері в Дубаї обійдеться в 1 000 - 7 000 гривень. Варіанти подешевше знаходяться на віддалі від центру і пам'яток. Також, швидше за все, вам доведеться подумати, як дістатися до найближчого пляжу. Більш дорогі готелі розташовані в пішій доступності від різних популярних місць - кафе, барів, парків, атракціонів, пляжів і так далі.

Можна поселитися в Дубаї і зовсім бюджетно, за 500 гривень. Але в цю вартість входить тільки ліжко в загальному номері хостелу. Правда, не можна не підкреслити, що хостели в Еміратах виглядають трохи краще багатьох повноцінних готелів. А деякі навіть пропонують туристам безкоштовний сніданок.

Їжа

Тут вибір за вами - обідати в кафе або купувати їжу в магазинах. Середній чек за обід на двох у недорогому кафе (найчастіше недорогими тут виявляються індійська і пакистанська кухні) - 50-60 дирхам - близько 400 гривень.

У магазинах ціни теж не маленькі. Молоко обійдеться в 5.50 дирхам (близько 40 гривень), яйця коштують 11 (75 гривень), курячі грудки - 24 (165 гривень), а огірки - 13 дирхам (близько 90 гривень).

Пляжі

У листопаді в Дубаї ще тримається "літня" температура - близько 30 градусів. Тому можна сміливо вирушати купатися і засмагати на незліченні пляжі. Тут їх дуже багато, на будь-який смак і колір - від диких до платних, з басейнами і без, з пальмами і барами, з видом на місто або навпаки далеко від метушні.

А ось в грудні потрібно бути обережніше. Адже температура повітря починає поступово знижуватися. Вдень вона може досягати 20-25 градусів тепла. Звичайно, це все ще далеко не мороз, але вода може сильно охолодитися і купатися буде вже не так комфортно.

Переліт

Середня вартість перельоту з Києва в Дубаю в листопаді-грудні - 4 тисячі гривень. Переліт займає близько 5 годин, тому краще вибирати більш комфортні авіалінії (Emirates, Turkish Airlines). Вони пропонують пасажирам повноцінний обід, снеки, напої і пакет розваг (в їх літаках є велика колекція музики, фільмів, серіалів, ігор та інших цікавих занять для тривалого польоту).

Найдешевшими, зрозуміло, залишаються лоукости, наприклад, Flydubai. Вони пропонують квитки за 3 600 гривень. Але важливо пам'ятати, що у вартість перельоту не включений багаж. Також на борту вас не чекає нічого, крім вашого крісла. Напої, їжу і навіть монітор з розвагами доведеться оплачувати додатково.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.