Друга спроба допиту Януковича: онлайн-трансляція, фото, відео і реакція соцмереж

Янукович знову спробує свідчити у справі про розстріли на Майдані

Біглий колишній український президент Віктор Янукович під час прес-конференції 25 листопада після того як відео-допит його як свідка у справі розстрілів на Майдані був перенесений на 28 число Фото: EPA/UPG

28 листопада Святошинський суд Києва знову спробує розглянути справу про причетність колишніх бійців "Беркуту" до розстрілів активістів Євромайдану в часи Революції Гідності. У рамках судового процесу очікується допит екс-президента України Віктора Януковича, який у п'ятницю дав велику прес-конференцію в російському Ростові.

24 листопада активісти "Правого сектору" та інших націоналістичних організацій блокували виїзд з Лук'янівського СІЗО, не надавши таким чином можливість для доставки підозрюваних "беркутівців" у суд. Як заявив тоді "Апострофу" спікер ПС Артем Скоропадський, такими діями активісти завадили зміні запобіжного заходу фігурантам. Сьогодні Скоропадський заявив, що активісти не мають наміру блокувати виїзд з СІЗО, а вирушать до суду.

"Апостроф" стежить за подіями навколо повторної спроби допитати Януковича, збираючи найцікавіші, на нашу думку, факти і реакцію користувачів соцмереж.

Читайте також

Тарифна нестабільність: що ще подорожчає разом зі світлом

Повышение тарифов на электроэнергию для населения вызовет цепную реакцию подорожания большинства товаров и услуг

Сутінки для людей та бізнесу: головні зміни в Україні з червня

Главные изменения июня коснутся всех украинцев и многим они не понравятся

Червень з рекордами: яка погода буде у перший місяць літа

В июне, по прогнозам синоптиков, температурные рекорды будут переписаны - осадков в первый месяц лета много не будет