Карпати - Динамо - 0-2 Відео голів

Динамо почало сезон в чемпіонаті України гостьовим матчем з Карпатами

31 липня в матчі 1-го чемпіонату України граюли львівські "Карпати" і київське "Динамо". Зустріч проходила у Львові на стадіоні "Україна".

"Карпати" - "Динамо" - 0:2

Голи: Ковтун (автогол), 42, Бєсєдін (пенальті), 45+1.

"Карпати": Підківка, Вербний, Вакуленко, Ковтун, Мартінс, Якимець, Кльоц, Войковіце (Козак, 72), Ді Франко (Ременюк, 84), Гуцуляк, Карпенко (Лейоус, 46).

"Динамо": Бойко, Миколенко, Кадар, Бурда, Кендзьора (Циганков, 69), Шепелев, Буяльський (Сидорчук, 80), Гармаш, Вербич (Де Пtна, 46), Караваєв, Бєсєдін.

Фаворитом матчу за версією букмекерів були гості. На перемогу "Динамо" пропонувався коефіцієнт 1,36. Нічия оцінювалась коефіцієнтом 4,75. На успіх "Карпат" можна було поставити з коефіцієнтом 6,50.

Обслуговува матч арбітр Віктор Копієвський. Допомагали йому судді на лініях Володимир Жарий і Ярослав Трехліб. Резервний рефері - Олександр Омельченко.

У минулому сезоні "Карпати" фінішували на 10-му місці і в стикових матчах відстояли місце в Прем'єр-лізі. "Динамо" завершило сезон на другому місці. У минулому сезоні "Карпати" обіграли "Динамо" в Києві з рахунком 2:0, але кияни взяли реванш у Львові - 4:0.

Читайте також

Боруссія - ПСЖ - 1:0 німці роблять маленький крок у фінал ЛЧ

Боруссия и ПСЖ сыграли первый матч в полуфинальной стадии Лиги чемпионов

Шлях деградації: Тривала криза в Федерації боксу України імені Ільченка

Федерацию бокса Украины возглавил Олег Ильченко - человек с криминальным прошлым и без менеджерского опыта

Баварія - Реал - 2:2 бойова нічия у першому півфіналі Ліги чемпіонів

Бавария и Реал устроили голевую феерию в первом полуфинальном матче Лиги чемпионов