RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Лайм

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Поліцейські в Києві спіймали грабіжника співачки Maruv

Столичні поліцейські затримали злодія, який в центрі Києва обікрав автомобіль співачки MARUV (Анни Корсун), викравши сумку з документами, грошима та цінними речами.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Українську правду".

Як повідомила виданню прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець, оперативно-розшуковими заходами було встановлено, що крадіжку скоїв громадянин Грузії, 1979 року народження. 24 січня йому було оголошено про підозру, зараз він знаходиться під вартою.

У приватному будинку на околиці Києва, де тимчасово проживав підозрюваний, було проведено обшук. Тут було виявлено обладнання, схоже на те, яким користуються автоугонщики, а також деякі крадені речі.

"Потерпіла на фотографіях попередньо впізнала окремі прикраси, які викрали у неї з машини 11 січня", - повідомила Надія Максимець.

Суд визначив заставу для виходу з-під варти в розмірі 630 тисяч гривень, поки що він внесений не був. Зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як раніше повідомляв "Апостроф", українська виконавиця MARUV (Анна Корсун) отримала нову нагороду в Росії. Артистка була визнана співачкою року за версією видання Glamour.