RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

"Працювали" в масках і зі зброєю: в Києві спіймали небезпечну банду грабіжників, фото і відео

Київська поліція затримала трьох підозрюваних у скоєнні грабежів і крадіжок у підприємців, серед жертв бандитів - депутат районної ради.

Про це повідомили у вівторок, 28 квітня, в прес-службі поліції Київської області.

"Два тижні тому група невідомих осіб в балаклавах, озброївшись пістолетами і ножами, вночі напала на сім'ю фермера в с. Мовчанівка. Звідти нападники викрали банківські картки, гроші і цінності. Потерпілий звернувся в поліцію майже через добу через погрози фізичною розправою над дітьми", - сказано в повідомленні.

Затримати підозрюваних допомогли встановлені в будинку фермера, який також є депутатом районної ради, камери спостереження. Як виявилося, ватажок банди вже мав раніше проблеми з законом і відбував покарання.


"Під час проведення обшуків за місцем проживання нападників працівники поліції виявили і вилучили вогнепальну незареєстровану зброю, набої, ножі, маски, перуки, радіостанції, біноклі, інші знаряддя вчинення злочинів і речові докази, різні номерні автомобільні знаки", - повідомили про результати обшуків в поліції.

Поліцейські також вилучили два автомобілі з іноземною реєстрацією, якими користувалися зловмисники - Land Rover і "запасний" автомобіль Opel.

Крім розбійного нападу, затриманих підозрюють в скоєнні чотирьох крадіжок грошей з сейфів приватних підприємців. Злочинці викрали близько півмільйона гривень.

Зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ст. 187 (розбій) і ст. 257 (бандитизм) Кримінального кодексу України, суд для них обере запобіжний захід. Триває слідство.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві впіймали небезпечних грабіжників. Вони затягли жертву в ліс, побили і відібрали особисті речі.