RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Навіть собачка засумувала: нові яскраві фотожаби на карантин і коронавірус в Україні

В Україні через поширення епідемії коронавірусу і зростання числа нових випадків зараження COVID-19 можуть запровадити більш жорсткий карантин. В очікуванні локдауна українці продовжують постити в мережі кумедні картинки і фотожаби.

"Апостроф" зібрав найкращі жарти з цього приводу, які опублікували користувачі соцмереж.

Автори картинок жартують з приводу казкової героїні Червоної Шапочки, подорож якої до хворої бабусі, називають першим випадком доставки їжі людям, які перебувають на самоізоляції, а також обіграють ситуації з втратою смаку через зараження коронавірусом і необхідністю виходити на зв'язок в умовах віддаленої роботи вдома, де співмешканці голосно займаються своїми справами.

Не обійшлося і без традиційної картини Мона Ліза, зображення котрої змінюється в залежності від фази карантину, а також милої собачки, яка сильно засмутилася через очікування і реальності наслідків від запровадженого карантину.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на введення в Україні карантину "вихідного дня", яким обмежується робота розважальних закладів та ресторанів, користувачі мережі відреагували з гумором.