RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Будьте з ними начоку: ТОП-4 найбільш неприємних чоловіки за знаком Зодіаку

Астрологи назвали найбільш неприємних чоловіків по гороскопу - ці люди в гніві можуть бути дуже жорстокими.

Про це повідомляє Експрес Газета.

Овен

Представників цього знака важко назвати симпатичними, тихими і домашніми. Спілкуватися з ними дуже непросто. Їм далека до делікатності, вони прямо і різко висловлюють свою думку, не соромлячись у висловлюваннях.

Овни часто виступають ініціаторами масштабних конфліктів, причому зовсім не засмучуються від того, що зіпсували всім настрій, — їм це навіть подобається. Немов енергетичні вампіри, чоловіки-Овни почуваються бадьоріше після скандалів. У тиші та спокої їм просто нудно жити.

Рак

Ці люди можуть бути дуже привабливими на етапі залицянь і флірту, проте потім ці чоловіки перетворюються на справжніх тиранів. Раки звикли використовувати людей у своїх інтересах, так що і з коханою дівчиною будуть обходитись так само.

Представники цього сузір'я дуже ревниві, вони завжди намагаються обмежувати свою другу половинку, переслідують її, не даючи жодної свободи. Засліплені ревнощами, Раки можуть зайти надто далеко.

Скорпіон

Чоловіки, народжені під знаком Скорпіона, завжди і скрізь бачать негатив, який дуже довго накопичує сам, а потім виплескується на близьких. Найчастіше від їхньої агресії та злості страждає улюблена дівчина, яка марно намагається заспокоїти свого обранця. Втім, це вдається їй рідко, чому жінка втрачає залишки гарного настрою та впевненості у собі.

Козеріг

Козероги на вигляд здаються дуже тихими, спокійним і домашніми чоловіками. Проте астрологи попереджають, що з ними все одно варто бути напоготові. Всі образи Козероги збирають у собі, а потім, бажаючи помститися або провчити людину, роблять неприємності тишком-нишком. Вони можуть підставити навіть найближчих людей, причому так, що на них ніхто не подумає. При цьому очевидних спалахів агресії у представників цього знака майже не трапляється.

Раніше астролог назвав три знаки зодіаку із залізною волею - вони вміло протистоять невдачам.