RU  UA

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У центрі Києва на продаж виставили шикарну квартиру за 1 млн. доларів: фото

В Мережі виставили на продаж трирівневу квартиру в стилі італійського ренесансу в центрі Києва за $1 млн. Зокрема, на покупця чекає елегантна канапа в туалеті.

Оголошення опубліковане на сайті Blagovist.

П'ятикімнатна квартира площею понад 300 кв м розташована на вул. Велика Житомирська 4в, на четвертому поверсі. Як зазначено в оголошенні, є свій ліфт, кімната для охорони та три паркомісця. За словами автора, квартира оформлена у "дусі італійського ренесансу".
"Дух італійського ренесансу в центрі Києва! На продаж виставлено трирівневий палаццо, просочений духом італійського відродження: ренесансне велич пропорцій, витонченість деталей, гармонійне присутність антикварних меблів", - зазначається у повідомленні.

На фото можна розгледіти великий камін, колони у кімнатах та незвичайну мансардну стелю, оббиту темним деревом. Також у ванній кімнаті присутня канапа, а для зручності мешканців - міні-сауна.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у центрі Києва здають квартиру, якій власник хотів надати шарм епохи Відродження, але перестарався. За гібрид купальні з музеєм.