RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

У Маріуполі окупанти ставлять на ринках "зомбі-мобілі": відео

У місцях скупчення людей в окупованому Маріуполі рашисти приганяють трейлери, на яких показують виступи російських політиків.

Відео опублікував український журналіст Денис Казанський у своєму Twitter-акаунті.

"У Маріуполі окупанти підганяють до стихійних ринків зомбі-мобілі з великими екранами та транслюють людям шизофренічні програми Микити Міхалкова. Пекло на землі", - написав він.

На відео видно, що більшість місцевих жителів займаються своїми справами і на відео не реагують, проте є ті, хто стоїть і уважно слухає проросійського політика.

Підписники у коментарях вважають, що рано чи пізно такі дії дадуть свої плоди.

"Рано чи пізно це спрацює. Чим довше наші люди в окупації тим краще спрацює і більше промиють людей" , - написав один із підписників.

Інші читачі блогу не можуть повірити в реальність того, що відбувається: "Воістину пекло... цей рівень цинізму не вкладається в моїй голові: знищили місто і тепер використовують дорогоцінні дизельні генератори, щоб знущатися з тих, хто вижив, мовляв: "ви себе самі обстрілювали, вам здалося, це не ми…""

Ще один користувач мережі не може укласти в голові те, що відбувається.

"Невже це відбувається в нашій реальності? Як???? Це схоже на якійсь моторошний сон після якого прокидаєшься весь спітнілий. Якійсь жахливий кіберпанк. Кляті москалі", - написав він.

Раніше ми писали, що окупанти почали будувати у Маріуполі військову базу під виглядом нового житла.