RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Командувач ООС передав дитячій клініці потрібні та важливі предмети: фото

Командувач Об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв передав національній дитячій спеціалізованій лікарні "Охматдит" змінні леза для дерматома.

Про це інформує відділ зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України

Як зазначив командувач, дерматом – це пристрій, що використовується при пересадці шкіри. Його спеціальні леза, які зрізають верхній шар шкіри у пацієнта, щоб пересадити її на ту область, куди необхідно, потрібно змінювати.

Читайте також: "Я готовий на все, лиш би тато був живий": як в Україні піклуються про дітей війни

Завдяки цьому приладу важкі операції проводяться набагато швидше.

"За сприянням наших благодійників, які протягом тривалого часу підтримують наші ініціативи, ми придбали цей хірургічний інструмент для дитячої лікарні ще на початку цього місяця. Лікарі вже встигли допомогти діткам із пошкодженням шкірного покриву, застосувавши його на практиці", – розповів Сергій Наєв.

Військовослужбовці разом з небайдужими людьми й надалі підтримуватимуть заклад й робитимуть все можливе для того, щоб полегшити роботу медиків, додав командувач ООС.

Нагадаємо, що Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний записав зворушливе звернення до дітей Миколаєва, котрий з особливою жорстокістю регулярно обстрілюють росіяни.