RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

У лотерейному бізнесі розповіли про втрати для бюджету України через відсутність регулювання

Оператор держлотерей в Україні компанія "М. С. Л." розповіла, як в Україні через санкції з боку РНБО держбюджет втрачає мільйони.

Про це йдеться в статті "У Мінфіні жертвують доходами бюджету, не наводячи порядок на лотерейному ринку" на "Апострофі".

Зазначені санкції РНБО вводив на рік.

"Це означає, що вже у вересні термін дії обмежень для лотерейних операторів закінчиться, якщо, звичайно, влада, його не продовжить", - наголошується в статті.

"В "М. С. Л." розраховують, що це непорозуміння завершиться ще раніше і компанію виведуть з-під дії санкцій. "Всі бачать, що це як мінімум непрофесійно, що це лобіювання чиїхось інтересів, в результаті чого бюджет не отримує сотні мільйонів гривень", – каже Євген Власенко. При цьому, за словами експерта, важливо, щоб регулятор виконав покладені на нього зобов'язання і нарешті розробив ліцензійні умови", - йдеться в матеріалі.

"Треба дати можливість, щоб працював закон про лотереї, який де-юре прийнятий, проте якому де-факто не дають функціонувати — видати ліцензії операторам, які подадуть заявки відповідно до вимог цього закону", – вважає радник президента "М. С. Л" Євген Власенко.

"Чи прислухається міністерство до аргументів учасників ринку і пропозицій ГФС – питання відкрите. Але чим довше ситуація залишається замороженою, тим більше втрачає не тільки бізнес, але і бюджет, який, за різними оцінками, вже не дорахувався сотні мільйонів гривень в умовах економічної кризи в країні", - підсумовують автори статті.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес
Теги: