RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

"Укрлендфармінг" Бахматюка стала членом Європейської Бізнес Асоціації

Група компаній “Укрлендфармінг” став повноправним членом найбільш впливового об’єднання бізнесу України, яке слідує європейським цінностям.

Про це повідомляє прес-служба групи.

“Як лідер індустрії, як компанія, яка створює найбільшу кількість робочих місць в агро-галузі, як один із найкрупніших експортерів продуктів харчування, ми відчуваємо величезну відповідальність перед українською та світовою спільнотою щодо слідування європейським цінностям. Вступ в Європейську Бізнес Асоціацію для нас є можливістю ще більше впливати на розвиток економіки України та на приваблення інвестицій в галузь, а для співтовариства - переймати наш успішний досвід роботи в агро-індустрії. Ми віримо, що об’єднання сильних - це можливість росту для всіх - бізнесу, суспільства та розвитку економіки вцілому”, - коментує операційний директор галина Ковток.

Європейська Бізнес Асоціація об’єднує більш ніж дев’ятсот компаній і таким чином є однією з наймасштабніших спільнот бізнесу, які працюють на українському ринку. Серед її членів – компанії-лідери, які розділяють кращі європейські цінності ведення бізнесу.