Мережа WOG CAFE, які працюють при автозаправках, успішно впровадила систему управління безпечністю харчових продуктів ISO 22000:2005 (HACCP).
Відповідний сертифікат виданий органом з добровільної сертифікації «ІЦЄС», передає прес-сдлужба компанії «ВОГ РІТЕЙЛ».
НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points — аналіз ризиків і контроль критичних точок) – це міжнародні стандарти системи контролю якості всього виробничого процесу, зберігання, транспортування і реалізації продуктів харчування. Особливість цієї системи контролю якості полягає в тому, що виробляється ретельний аналіз підприємства і виявляються контрольні точки, які потребують особливої уваги. Після чого складаються задокументовані регламенти щодо посилення контролю цих точок, призначаються відповідальні групи осіб, які здійснюють моніторинг робіт на місцях. Всі моніторинги документуються і піддаються періодичним зовнішнім і внутрішнім перевіркам.
«WOG дорожить своїм авторитетом і підтвердив зацікавленість у високій якості нашої продукції, посиливши внутрішній контроль, - говорить Максим Пятаков, керівник управління громадського харчування WOG. – Компанія постійно вдосконалюється, щоб забезпечити наших споживачів смачною, якісною та безпечною продукцією. Ми контролюємо і наших постачальників, щоб продукція, яку вони постачають, була безпечна для наших клієнтів. Крім того, у нас запроваджені механізми контролю персоналу на всіх етапах робочого процесу».
Відзначимо, що на сьогодні у світі система НАССР визнана найефективнішим методом гарантування якості та безпечності харчової продукції.
WOG CAFE — мережа кафе компанії «ВОГ РІТЕЙЛ», до якої входять 386 об'єктів по всій Україні. З них 363 кафе розташовані на АЗК WOG, 16 — у потягах Інтерсіті і 8 міських кафе — в Києві та Львові. Перше WOG CAFE поза АЗК було відкрито в листопаді 2015 року в Києві. Тоді ж компанія прийняла стратегічне рішення розвивати мережу кафе поза АЗК з пріоритетом розташування в транспортних хабах та інфраструктурних об'єктах.