RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

В Україні презентували нові смартфони Galaxy Note10 та Note10+

новини компаній

Samsung представила в Україні найбільш потужні моделі в лінійці смартфонів на сьогодні - Galaxy Note10/Note10 +.

Про це йдеться на сайті компанії.

"Galaxy Note10 всемогутній, як ніколи до цього. У одному пристрої з'єдналися потужність комп'ютера, ігрова приставка, можливості кінокамери і поліпшене інтелектуальне перо. У цьому році попит на Galaxy Note в рази більше, ніж в минулому. Тренд на великий екран, одну з особливостей лінійки Note, триває - близько 80% з оформлених замовлень припадає саме на Galaxy Note10+ з рекордною діагоналлю в 6.8". Також, варто відзначити нове дизайнерське рішення - колір "срібне сяйво", яке високо оцінили споживачі і тепер його частка в портфоліо лінійки складає близько 40%, - прокоментував Десонг Ра, президент "Samsung Electronics Україна".

"Українські розробники добре відомі в усьому світі, як досвідчені професіонали. Команда інженерів Українського інституту досліджень і розробок Samsung, який входить в глобальну команду творців продуктів компанії, зробила вагомий внесок у створення Galaxy Note10 - за участю українських розробників покращено розпізнавання рукописного тексту від S Pen і його оцифровка, внесені зміни для захисту і безпеки особистих даних і розроблені сервіси доповненої реальності, такі як AR Doodle і AR Emoji, нового рівня", - доповнив Андрій Фісуненко, R&D директор Українського центру досліджень.

Старт продажів Galaxy Note10 / Note10 + відбудеться 23 серпня 2019 року. Ознайомитися з перевагами і оформити попереднє замовлення можна за посиланням.

6.8-дюймовий Galaxy Note10+ має більший на 0,4" екран, ніж в Note9, однак за розмірами майже ідентичний, а 6,3-дюймовий Galaxy Note10 має всього на 0,1" менший екран, ніж у Galaxy Note9, проте значно менше за розмірами за рахунок тонких рамок. Смартфон важить 196 грам і розміром всього 7,9 мм.

Samsung видалила кнопки на правій частині пристрою - клавіші інтегровані в єдину зліва. Замість 3,5-мм роз'єму для навушників смартфони підтримують як USB-C, так і бездротове аудіо, а в комплекті є пара навушників USB-C.

У верхній частині дисплея розташований виріз для камери. Нове розміщення камери забезпечує більш природні і симетричні селфі та відеодзвінки. Дисплей надзвичайно міцний завдяки використанню Samsung Gorilla® Glass 6 як на передній, так і на задній панелях пристроїв.

Galaxy Note10 + має оновлений режим зарядки Super Fast Charging (до 45 Вт) і бездротову зарядку Wireless PowerShare і Fast Wireless Charging 2.0. Має акумулятор на 4,300 мАг - найбільший, який був в серії Note.

Стандартна версія Galaxy Note10 і Note10 + має 256 Гб вбудоване сховище, а модель Galaxy Note10+ ще і підтримує карти пам'яті до 1 ТБ.

Оновлений S Pen працює до 10 годин на одному заряді, він доповнений функціями управління жестами, які можна налаштовувати. Натиснувши кнопку S Pen користувачі можуть оцифровувати рукописні замітки і конвертувати їх в різні формати.

Загальна передня камера Galaxy Note10 і Galaxy Note10 + і три і чотири основні камери відповідно, забезпечують професійні інструменти для відеозйомки. Функція Zoom-In Mic - підсилює звук від джерела звуку при збільшенні об'єкта в кадрі камери, в той час як навколишній шум мінімізується. Камера глибини в Galaxy Note10 + додає нову можливість вимірювання предмета в кадрі за допомогою вбудованого 3D-сканера. Функція "Живий фокус" тепер поширюється на відео і була доповнена новими видами ефектів. Стабілізація відео була поліпшена, вона підтримується в режимі Hyperlapse камери, а також покращений показник з 500 МГц до 833 МГц дозволяє їй створювати ще більш плавні і природні відео. Додаток Галерея Galaxy Note10 отримав вбудований редактор відео.

Galaxy Note10 отримав службу потокової передачі PlayGalaxy Link для мобільних ігор. Служба допомагає гарантувати, що геймери ніколи не пропустять жодної секунди гри, навіть на ходу, дозволяючи продовжити гру на мобільному з того ж місця, на якому вони зупинилися на ПК.