RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Грант Торнтон Україна оголосив про розширення бізнесу: подробиці угоди

До компанії Грант Торнтон (Україна) приєдналася група компаній Інтербіланц (Україна), яка надає аудиторські та консалтингові послуги на українському ринку компаніям, що мають бізнес, пов'язаний з Німеччиною, Австрією та Швейцарією.

Про це повідомляється у прес-релізі компанії.

Так, з 1 жовтня 2019 року під брендом Grant Thornton в Україні будуть працювати наступні компанії:

- у сфері консалтингу, права, персоналу та аутсорсингу: ТОВ "Грант Торнтон" та ТОВ "Німецьке бюро Грант Торнтон";

- у сфері аудиту та супутніх послуг: ТОВ "Грант Торнтон Легіс" та ТОВ "Німецьке бюро Грант Торнтон Аудит".

Слід зазначити, що Грант Торнтон (Україна) є компанією-членом глобальної мережі Грант Торнтон, що більше 100 років надає аудиторські, консалтингові та юридичні послуги у 135 країнах світу, де працює понад 53 000 співробітників. В Україні в компанії на сьогодні працюють 120 співробітників.

Група компаній Інтербіланц представлена в Україні трьома юридичними особами в Києві та Львові, де працюють 25 спеціалістів. Компанії Інтербіланц належать Грант Торнтон Австрія, що є однією з провідних фірм професійного сервісу в Австрії (200 співробітників).

Розширення мережі Грант Торнтон в Україні збільшить обсяг послуг, що надаються Грант Торнтон на ринку аудиторських та консалтингових послуг, більш ніж на 40%, та консолідує кращі практики, досвід та висококваліфікований персонал. Крім того, це сприятиме покращенню галузевої спеціалізації та просуванню послуг високої якості, що враховують специфіку та регіональні особливості бізнесу клієнтів.

За словами Надзвичайного та Повноважного Посла України, Президента Грант Торнтон (Україна) Олександра Чалого: "Ми працювали над завершенням цієї угоди вже декілька років та щиро вітаємо у складі Грант Торнтон (Україна) партнерів та спеціалістів Інтербіланц (Україна). Зважаючи на той факт, що інвестиції з Німеччини, Австрії та Швейцарії разом складають 13% від загальних іноземних інвестицій в Україну, приєднання Інтербіланц (Україна) до Грант Торнтон значно збільшить наш портфель німецькомовних клієнтів та створить в Україні найбільше German desk для надання аудиторських та консалтингових послуг. Маємо амбіції зробити Грант Торнтон одним з найкращих радників для німецькомовних інвесторів та бізнесменів в Україні".

"Ми пишаємось тим, що стали членом родини Грант Торнтон в Україні. Враховуючи нашу професійну кваліфікацію та досвід, силу бренду "Грант Торнтон" та можливості українського ринку, ми впевнені, що завоюємо додаткових німецькомовних клієнтів та інвесторів для України", - зазначив новий старший партнер Грант Торнтон відповідальний за German desk Вільфред Зерлес.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес
Теги: