RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Поїздка по найромантичніших місцях: в компанії moneyveo розповіли про розіграш подорожей до Франції

новини компаній

До 14 лютого в moneyveo стартує акція "#ЛюблюСебе, #ЛюблюТебе", компанія розіграє дві подорожі - в Париж і в Монте-Карло.

Про це йдеться в прес-релізі компанії.

Згідно з повідомленням компанії, взяти участь зможе кожен клієнт, який виконає умови акції до 15 березня. Переможці будуть визначені у випадковому порядку.

"Різні компанії вже запускають акції в Loveseason. Основна ідея багатьох - продемонструй любов для своєї другої половинки. Ми в moneyveo запропонували клієнтам зізнатися в любові собі. Вирішили додати трохи "здорового егоїзму". Поїздка в Монте-Карло - в саме серце красивого життя і відпочинку - відмінний приз для тих, що люблять себе. А решта, які чомусь ще люблять когось іншого, можуть виграти романтичну подорож до Парижа. Але головне - пам'ятати, що ви - #красава в будь-якому випадку!", - коментує комерційний директор moneyveo Максим Параска.

У компанії уточнюють, що для того, щоб взяти участь в акції, необхідно оформити кредит на будь-яку суму в період з 10 лютого по 15 березня. Після цього запостити фото в своєму Facebook або Instagram. Для участі в Instagram слід зробити пост з вашим фото і хештегом #ЛюблюСебе або фото зі своєю парою - і тегом #ЛюблюТебе. Також в пості потрібно відзначити Instagram-сторінку moneyveo. Для Facebook - ті ж умови, але замість хештегу слід використовувати рамку для фото з відповідною назвою.

Брати участь в акції можна тільки з одним хештегом. Після того, як фотографія буде опублікована на особистій сторінці, залишиться зареєструватися на сайті красава.укр.

Компанія moneyveo є лідером серед мікрофінансових організацій в Україні. Її статус щорічно підтверджується отриманими всеукраїнськими нагородами та преміями. Одна з останніх - Effie Awards Ukraine 2019, де креатив "Тарас і Сава" отримав "срібло". Також команда Манівео завоювала нагороду Best marketing teams 2019.