RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

"Намагався всучити побитого міллю джентльмена": стало відомо про провал спроби Ківана "взяти Одесу"

Скандальний бізнесмен і забудовник Аднан Ківан просував на місцевих виборах в Одесі "свою людину" - колишнього шоумена Олега Філімонова, однак ця спроба провалилася.

Про це йдеться в публікації на каналі "Одеський Городовий" в Telegram .

Адміністратори каналу відзначили, що спочатку не розглядали кандидатуру Філімонова всерйоз, оскільки він не має політичної ваги і навряд чи б зацікавив команду президента в якості серйозної сили на місцевих виборах. Як пишуть на каналі, так і виявилося - оточення глави держави ніяк не відреагувало на політичні потуги забудовника.

"Довгий час ми розглядали чутки про намір комедіанта Олега Філімонова балотуватися в мери як черговий жарт. Але ж ні: виявилося, що Аднан Ківан цілком серйозно намагався всучити битого міллю заслуженого "джентльмена" Зеленському в якості "нового обличчя", гідного очолити місто. Спроба зазнала крах, як і всі інші спроби Ківана посватати на роль кандидата в мери від "Слуги народу" когось із своєї обслуги", - йдеться в повідомленні.

У повідомленні уточнюється, що ситуація викликала роздратування Аднана Ківана і він почав розглядати варіант з кардинальною зміною стратегії на виборах.

"У зв'язку з цим Ківан, за нашою інформацією, перебуває у вкрай роздратованому стані, і навіть розглядає можливість почати медіа-війну проти "слуг народу" в Одесі. Також вважаємо, що не варто розглядати всерйоз і перспективи іншого члена "Джентельмен шоу" Дмитра Шпинарьова, близького до Володимира Галантерника. Ну і слава богу: одного коміка ми вже вибрали, і цього більш ніж достатньо", - відзначили на каналі.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес
Теги: