RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Споживай відповідально з Carlsberg Ukraine: компанія розповіла про ініціативу до GBRD

новини компаній

Нуль безвідповідального споживання пива - одна із стратегічних цілей програми зі сталого розвитку компанії Carlsberg Ukraine "МЕТА 4НУЛІ: разом заради майбутнього". Вона спрямована на популяризацію культури споживання пива.

Заради досягнення цієї мети бренд пропагує відповідальне споживання і розширює асортимент безалкогольної продукції. В 2019 портфель безалкогольних брендів компанії Carlsberg Ukraine було розширено на 4% в порівнянні з 2015 роком.

Компанія співпрацює з державними органами, замовниками, партнерами, щоб запобігти безвідповідального споживання алкоголю, інформує та заохочує до відповідального споживання. На упаковках продукції компанія повідомляє про заборону споживання алкоголю неповнолітніми, про його шкоду вагітним та особам, які мають медичні чи професійні протипоказання.

Протягом п'яти років Carlsberg Ukraine долучається до Всесвітнього дня відповідального споживання пива (Global Beer Responsibility Day), заохочуючи відповідальне і помірне споживання, яке базується на простих принципах:

- Пиво тільки для повнолітніх (18+);

- Не слід сідати за кермо після вживання алкоголю;

- Алкогольне пиво - не для вагітних;

- Насолоджуйтесь якістю, а не кількістю.

В рамках ініціативи Всесвітнього дня відповідального споживання пива (GBRD), співробітники компанії відвідували торгові точки по всій Україні і нагадували продавцям, що будь-який алкоголь може бути реалізований тільки повнолітнім. У зв'язку з карантином компанія сфокусувалася на діджитал-проявах: щоб привернути увагу цільової аудиторії і в легкій формі пояснити, що таке відповідальне споживання, запустила листівки "GBRD is", на які можна подивитися на сторінці компанії.

Бажаючі підтримати відповідальне споживання можуть приєднатися, встановивши собі рамку на Facebook-сторінку.

"Наша продукція створена для особливих моментів, і ми хочемо, щоб люди насолоджувалися нею відповідально. Тому давайте підтримаємо цей день разом!", - заявили в компанії.

Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group і одним з найбільших виробників пива в Україні. До складу Carlsberg Ukraine входять заводи в Запоріжжі, Києві та Львові. Львівська пивоварня - перша промислова пивоварня країни. У компанії працює більше 1500 осіб. У портфель Carlsberg в Україні входять пиво, сидр і безалкогольні напої таких торгових марок, як "Львівське", Robert Doms, Baltika, Carlsberg, Tuborg, Kronenbourg 1664, "Арсенал", "Квас Тарас", Somersby, Guinness, Seth & Riley's Garage, Warsteiner, Grimbergen і інші. Детально з пропозиціями можна ознайомитися на сайті.