RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

25 найуспішніших жінок українського бізнесу: журнал "Власть денег" представив переможниць

новини компаній

Журнал "Власть денег" видавничої групи "Картель" вже другий рік поспіль представляє читачам рейтинг 25 найуспішніших жінок українського бізнесу. Номінація - високе досягнення, вважають організатори заходу, адже світ бізнесу в Україні традиційно вважається чоловічим.

Голова правління видавничої групи Ірина Асман твердить, що на матеріали про українських бізнесвумен є високий попит.

"Саме ці випуски, як я знаю, є найбільш продаваємими не тільки у роздріб, але і серед рекламодавців… Наші жінки, мабуть, найрішучіші, якщо порівняти їх з іншими країнами, то вони нічого не бояться", - каже Ірина Асман, голова правління видавничої групи "Картель".

Рейтинг 25 найуспішніших жінок українського бізнесу від журналу "Власть денег" виконує важливу соціальну функцію. Так вважає шеф-редакторка видавничої групи Ольга Сантарович.

"Ми хочемо показати, що жінки не поступаються чоловікам у веденні бізнесу. Жінки так само є успішними. Я особисто вважаю, що мізки не мають статі. Але ми живемо у суспільстві, яке активно пропагує певні гендерні стереотипи. Ми власне намагаємося із цим боротися", - каже Ольга Сантарович.

Жінок-переможниць вітали успішні та привабливі чоловіки. Актори, бізнесмени, переможці популярних телевізійних шоу, громадські діячі. Наприклад, переможницю призу симпатій аудиторії видань групи "Картель" Оксану Місюру вітав один із засновників видавничої групи, депутат парламенту восьмого скликання Вадим Денисенко.

Свій приз у номінації "Лідер громадської думки" отримала Оксана Місюра, що очолює фірму-виробника товарів для сну. Цьогоріч компанія розширила своє виробництво. 500 нових співробітників, більшість з яких жінки, шиють захисні костюми для лікарів. Пані Оксана вважає, що порядність дуже корисна для бізнесу.

"Мені здається, що чесність основний алгоритм успіху взагалі. В команді, в бізнесі, в родині. Будь-де", - зауважила вона.

Учасниці рейтингу отримали винагороди у 10 спеціальних та двох додаткових номінаціях. Серед назв нагород New Business Woman, "Виклик часу", "Сім'я і бізнес", Beautiful Business та інші, які характеризують ділові та особисті якості вітчизняних жінок-підприємниць.