RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

На виробництво "БРСМ-Нафта" поставляли нелегальний газ з Росії, схему зупинили податківці - ЗМІ

"Співробітники ДФС викрили схему поставок контрафактного газу з Росії для побутових потреб, який переробляли і продавали як автогаз на заправках великої мережі АЗС", - пишуть "Українські новини".

Слідчі дії проходили на об'єкті компанії, "що входить до орбіти групи "БРСМ-нафта", повідомляється на порталі.

Офіційна сторінка ДФС України в Facebook сповіщує, що "співробітники ГУ ДФС в Харківській області спільно зі співробітниками Східного регіонального управління Державної прикордонної служби, під процесуальним керівництвом Харківської обласної прокуратури в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні викрили компанію, яка здійснювала незаконне виробництво паливно-мастильних матеріалів і ухилялася від сплати податків, зборів (обов'язкових платежів)... На підставі визначень районного суду м.Харкова за результатами проведених заходів припинено незаконну діяльність з виготовлення, зберігання і реалізації автогазу, який не відповідає вимогам ДСТУ", - йдеться в повідомленні.

Як зазначили журналісти, "силовики проводили слідчі дії "на газонакопичувальній станції "Вовчанськ" (с. Гатище Вовчанського району), що належить ТОВ "Катм Груп", яка входить в орбіту групи "БРСМ".

"Раніше співробітники податкової міліції ДФС України зупинили продаж неякісного палива "на АЗС мережі "БРСМ-нафта" в Києві. На даний момент не працює 6 заправок мережі", повідомляє портал "Українські новини".