RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

На Донбасі за програмою Зеленського почали ремонт траси до Святогорська

У Донецькій області капітально ремонтують ділянку траси T-05-21 (М-03) на під'їзді до міста Святогірськ. 9 км шляху відновлять до кінця вересня наступного року в рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво"

Про це повідомляє прес-служба Укравтодору.

Зараз фахівці підрядної організації ТОВ "Славдорбуд" встигли відфрезерувати старе зношене покриття на 5-кілометровому відрізку дороги, влаштувати шар посилено] основи покриття товщиною 19 см і нижній шар асфальтобетону товщиною 7 см.

Також вже встановили потужну систему водовідведення, замінивши плити покриття під проїжджою частиною в місці просідання труби.

Далі в планах фрезерування старого покриття з боку міста Святогірськ, влаштування верхнього шару асфальтобетону та украплення узбіч. Дорожники також встановлять лотки водовідведення, водостоки і бортовий камінь.

"Цього року в рамках програми "Велике будівництво" відремонтуємо 165 кілометрів доріг державного значення в Донецькій області", - додали в Службі автомобільних доріг України.

Нагадаємо, 2021 року в рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" по всій Україні планують відремонтувати та реконструювати 4,5 тисячі кілометрів державних доріг і 2000 кілометрів місцевих.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес
Теги: