RU  UA  EN

Понеділок, 23 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Бізнес

Новини

23 вересня

Всі новини

Представників Верховної Ради з прав людини звинуватили у віджимі українського бізнесу в Іспанії

Нещодавно сталася гучна історія з одним з українських таборів, який від почату повномасштабного вторгнення переїхав до Іспанії: представниця уповноваженого ВР України з прав людини Люсія Задорожна звинуватила табір у неналежному утриманні дітей, звинувачення публічно підтримав омбудсмен Дмитро Лубінець. Проте керівництво табору відреагувало на звинувачення.

Про це йдеться в матеріалі KP.UA.

Журналісти зазначають, що власник табору прокоментував пост пані Задорожної, де зазначив, що в особистій розмові пані Задорожна хвалила табір і навіть просила записати своїх дітей на 7 зміну. А ще вони склали протокол візиту, де поставили свої підписи.

Також власник табору написав повідомлення Дмитру Лубінцю, нібито той "розповсюджує неперевірену інформацію", та запросив особисто відвідати табір. Повідомлення, за його словами, "було прочитане та проігноровано".

На місце приїхали представники МЗС - консул України в Малазі та представники посольства України в Королівстві Іспанія. Ніяких порушень вони не виявили, про що МЗС повідомили на своїх інформаційних ресурсах.

Видання, виходячи з подальших подій, представило наступну версію.

"Атака на табір була замовлена Оксаною Лебедєвою, яка має власний табір в Іспанії та зацікавлена у знищенні конкурентів. За фактом скоєння цього злочину було відкрито кримінальну справу на пані Лебедєву та пані Задорожну щодо умисного нанесення репутаційної шкоди бізнесу. В ході слідства юристи та правоохоронці встановили, що пані Лебедєва має дуже впливові зв'язки у владі, а пані Задорожна, яка сьогодні обіймає державну посаду, раніше була її підлеглою", - пишуть журналісти.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес
Теги: