RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Бізнес

Новини

20 вересня

Всі новини

Автоцивілка забезпечить покриття витрат при ДТП згідно з законодавством – названо переваги полісу

Навіть у відповідального водія, що дотримується правил дорожнього руху і має усі страховки може статися ДТП, коли інший водій врізається в його автівку, і ситуація може стати ще гірше, коли виявиться, що в іншої сторони немає поліса Автоцивілки.

Якщо у винуватця ДТП відсутній поліс Автоцивілка, то збитки, завдані здоров'ю чи майну, не покриваються. Відсутність страхового покриття ставить потерпілого у складне фінансове становище, тому що витрати на лікування та ремонт автомобіля можуть бути значущими. Чиясь недбалість може вартувати здоров'я та боляче вдарити по кишені.

Іноді буває й так, що поліс у винуватця є, але зв'язатися зі страховою немає можливості. Наприклад, якщо страхова позбавлена ліцензії або зникла з ринку. Тому кожному водію варто мати страховку Автоцивілку, або ОСЦПВ, і придбати її краще у надійного та відомого страховика.

Є декілька переваг, які пояснюють, що Автоцивілка – це корисний поліс.

1.Фінансова захищеність

Поліс Автоцивілка забезпечує покриття витрат, пов'язаних з медичною допомогою та ремонтом авто у разі ДТП. Це гарантує, що потерпіла сторона отримає всю належну допомогу і не залишиться сам на сам зі своїми проблемами.

2. Виконання законодавчих вимог

Автоцивілка – не тільки корисний, але й обов'язковий за законом поліс. Його відсутність є порушенням, яке веде до штрафів. Наявність поліса забезпечує виконання вимог закону.

3. Психологічний спокій

Знаючи, що в вас є поліс Автоцивілка, ви будете відчувати себе впевненіше на дорозі. У разі непередбачуваних ситуацій ви будете знати, що зможете компенсувати збитки і не залишите потерпілих наодинці з проблемами.

4. Легкість придбання

Автоцивілку легко придбати онлайн - на сайті страхової ARX це можна зробити за 5-7 хвилин, отримавши поліс на електронну пошту, завантажити на телефон страховий застосунок MyARX, де можна стежити за своїми договорами, просуванням страхової справи, спілкуватися з компанією, відстежувати договори рідних, робити віддалений відеоогляд авто, якщо вирішите придбати поліс КАСКО для додаткового захисту.

Надійна компанія — це та, бренд якої відомий, яка надає звіт про свої дії у відкритих джерелах. Так, страхова ARX вже 30 років існує на ринку України, веде зрозумілу комунікацію з клієнтами, посідає провідні місця у рейтингах та кожного дня сплачує майже 5 млн грн страхових відшкодувань. За висновками НБУ ARX є однією з найпрозоріших на ринку.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес
Теги: