RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Бізнес

Новини

21 вересня

Всі новини

Безугла б'є по важливим секторам ЗСУ: експерт про атаку нардепки на начштаба Сил безпілотних систем

Народна депутатка від "Слуги народу" Мар'яна Безугла намагається інформаційно знищити найбільш значущі сектори оборони. За два дні вона наговорила на статтю про держраду, і нею мають зайнятися силовики.

Про це заявив політичний експерт Олексій Голобуцький, коментуючи висловлювання Безуглої стосовно начальника штабу Командування Сил безпілотних систем Романа Гладкий.

"Роман Гладкий – людина яка має необхідну освіту (у т.ч. канадську), пройшов всі перевірки. Його сімʼю, за моєю інформацією, евакуювали з Криму. І зараз, у виконанні Марʼяни, він, виявляється, не зовсім на своєму місці. Інакше кажучи, що каже Марʼяна: ППО та F-16 – це ніщо, ЗСУ – ніщо, дрони та безпілотні системи загалом – ніщо. Вона намагається інформаційно знищити найбільш значущі сектори оборони", - заявив Олексій Голобуцький.

Він підкреслив, що вже навіть офіційні заяви пішли щодо цієї дезінформації. І це не єдиний випадок, коли нардепка своїми висловлюваннями принижує військових.

"Марʼяна Безугла за два дні наговорила на статтю про держзраду. "F-16 збили Петріотом". Тобто культовий літак збито не менш культовою ППО. Ще й наших військових, які боряться з орківськими ракетами та дронами публічно принизили. "Одну з бригад ЗСУ перекинули з-під Покровська". Розголошення інформації про пересування підрозділів ЗСУ. А ось зовсім свіжа – звинувачення начальника штабу Командування Сил безпілотних систем з великим послужним списком та переліком заслуг", - написав експерт.

Це підпадає під ст. 111 ККУ, і Безуглою мають зайнятися силовики, резюмував Голобуцький.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес
Теги: