RU  UA  EN

Середа, 18 вересня
  • НБУ:USD 41.07
  • НБУ:EUR 45.50
НБУ:USD  41.07
Бізнес

Новини

17 вересня

Всі новини

«Одеса - це надія на відновлення України»: Посол Італії в Україні Карло Формоза на Odesa Economic Revival Forum

Сьогодні увага світової спільноти має сфокусуватись на Одесі - українському місті, яке, зважаючи на його потенціал, є надією на відновлення країни.

Про це заявив Надзвичайний і Повноважний Посол Італії в Україні Карло Формоза під час Odesa Economic Revival Forum - події, що зібрала світових політиків, дипломатів, представників центральної влади, місцевого самоврядування, бізнесу та ЗМІ.

Саме в цьому, за словами мера Одеси Геннадія Труханова, полягає одна з цілей форуму - консолідувати владу, бізнес та міжнародних партнерів на єдиному майданчику.

Так, Італія вже багато років поспіль є надійним партнером Одеси, проте особливу значущість ця співпраця набула під час повномасштабної війни - зокрема, рішення щодо включення історичного центру Одеси до Основного списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

«Ми активно допомагали Одесі потрапити до списку. І місто того вартує, ми побачили результат», - зазначив пан Формоза.

Під час свого виступу Геннадій Труханов подякував всім гостям за участь у форумі та заявив, що захід має велике практичне значення.

«Сьогодні ми маємо унікальну можливість обговорити не лише виклики, з якими ми стикаємося, а й нові бізнес-ініціативи та перспективи для розвитку наших міст і регіонів. Вже сьогодні ми повинні сприяти сталому економічному зростанню. Сектор цифрових технологій, енергетичне перезавантаження, де вагома роль відведена когенерації та відновлювальній енергетиці, а також технологічний розвиток, туризм – це лише декілька напрямків, які можуть і мають стати основою для нашого спільного майбутнього», - зазначив мер Одеси.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес
Теги: