RU  UA  EN

Середа, 18 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10
Бізнес

Новини

18 вересня

Всі новини

Авіакомпанія «Українські вертольоти» передала 80-тій ОДШБр дрони Mavic на понад півтора мільйони гривень

«Українські вертольоти» в рамках регулярної допомоги військовим передав 80-тій окремій десантно-штурмовій Галицькій бригаді ЗСУ 5 штук Mavic 3T у повній комплектації та 10 - Mavic 3, передачу провів виконавчий директор авіакомпанії «Українські вертольоти» Сергій Яровий.

«Наша авіакомпанія завжди допомагає військовим у такий важкий час. Від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну, 80-тій окремій десантно-штурмовій Галицькій бригаді ЗСУ вже передано понад 10,6 мільйонів гривень допомоги. Сьогодні ми передаємо чергову партію Mavic. Вони відіграють важливу роль у виконанні бойових завдань, забезпечуючи підрозділи сучасними засобами розвідки та спостереження», - наголосив Сергій Яровий.

Кожен Mavic, переданий на фронт, допомагає зберегти життя наших воїнів і наблизити перемогу. Підтримка цієї ініціативи — це вклад у безпеку та успіх українських військових.

«Завдяки дронам наші захисники мають можливість ефективно проводити розвідку, коригувати артилерійський вогонь та стежити за пересуванням противника з безпечної відстані. Самі такі технології дозволяють військовим отримувати значну перевагу, що є критично важливим у нинішніх умовах», - подякував за допомогу військовий Дмитро.

«Українські вертольоти» допомагали і будуть допомагати українській армії. Це лише частина постійної підтримки, яка продовжуватиметься, поки це буде необхідно. Тільки спільними зусиллями ми можемо продовжувати зміцнювати нашу армію.

«Це гарний приклад для наслідування, аби інші бізнеси долучалися до благодійної ініціативи та підтримували українських військових на фронті. І ми вкотре дякуємо кожному захисникові та захисниці, які боронить наші землі від ворога», - додав Сергій Яровий.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес
Теги: