RU  UA  EN

Вівторок, 24 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.05
Бізнес

Новини

24 вересня

23 вересня

Всі новини

"Українські вертольоти" допомагають дітям загиблих Героїв

"Українські вертольоти" активно підтримують дітей загиблих воїнів ЗСУ. Весь минулий тиждень представники авіакомпанії відвідували громади Київщини - Вишгородську, Броварську, Бучанську, Бориспільську. Все у рамках реалізації соціального проєкту "Пам’ятаємо якою ціною: допомагаємо дітям Героїв".

Протягом декількох днів працівники "Українських вертольотів" вітали дітей загиблих захисників з початком навчального року. Дарували їм сертифікати номіналом в 10 тис. грн. З ними в мережі магазинів "Епіцентр" діти зможуть купити все необхідне для школи - від шкільного приладдя до комп’ютерів та гаджетів. Також презентували невеличкі пакунки з символікою авіакомпанії, іграшкою-антистрес, книжкою і кулькою у вигляді вертольота. Все аби порадувати малечу.

"Ваші батьки – справжні герої. Вони віддали найдорожче заради нашого майбутнього, заради того, щоб ми могли жити в мирі та свободі. Їхній подвиг не має ціни, але ми, як український бізнес, прагнемо підтримувати і допомагати дітям загиблих військових", - підсумувала директор з комунікацій авіакомпанії "Українські вертольоти" Леся Червінська.

Ця ініціатива реалізується спільно з Київською обласною радою, Київською обласною військовою адміністрацією і територіальними громадами Київщини.

"Українські вертольоти" активно допомагають українській армії. З початку повномасштабного вторгнення авіакомпанія перерахувала на підтримку військовим більше 151 млн грн. Також фінансує лікування, реабілітацію наших ветеранів, надає адресну допомогу сім'ям загиблих, фінансово опікується 14 дітьми-сиротами. Загалом на заходи для дітей компанія спрямувала більше 13 млн грн.