RU  UA  EN

Вівторок, 22 жовтня
  • НБУ:USD 40.97
  • НБУ:EUR 44.35
НБУ:USD  40.97
Бізнес

Новини

22 жовтня

21 жовтня

Всі новини

Дрони, пальне та транспорт: в БРСМ-Нафта розповіли про надання допомоги ЗСУ на понад 70 млн гривень

Мережа АЗС «БРСМ-Нафта» надала на потреби ЗСУ, ТРО та для авто критичної інфраструктури більше 1,02 млн літрів пального, вартістю більше 44,3 млн грн з початку повномасштабного вторгнення РФ. Також благодійний фонд «Благо БРСМ» допоміг Силам оборони на більш ніж 14,7 млн грн.

Зокрема, закуплено дрони, квадрокоптери, скиди та комплектуючі до БПЛА на 10,6 млн грн, - розповів УНІАН Олександр Мельничук, топменеджер «БРСМ-Нафти».

.

Дрони від БРСМ отримують 17 підрозділів, серед яких: Третя окрема штурмова бригада, «Лють», «Стугна», «Альфа», «Артан» та інші.

Юридичні особи, що належать до групи БРСМ, передали на потреби ЗСУ 24 одиниці спецтранспорту (тягачі, вантажні фургони, причепи, цистерни, пікапи) на понад 10,9 млн грн. На прохання військових частин транспортом компанії було безкоштовно перевезено понад 350 тон паливно-мастильних матеріалів.

«З початку повномасштабного вторгнення більше 420 співробітників БРСМ служать в ЗСУ. Ми допомагаємо мобілізованим колегам необхідною амуніцією – від одягу, розвантажувальних поясів, тактичних шоломів до тепловізорів, аналізаторів спектру та приборів нічного бачення. За потреби купували меблі, матраци, різноманітну оргтехніку: ноутбуки, принтери, монітори. Ми зробили функціонал у мобільному застосунку. Це дозволяє кожному клієнту АЗС обирати відсоток від своєї знижки для донату у благодійний фонд. Працюємо на перемогу», - коментує Олександр Мельничук, топменеджер мережі АЗС «БРСМ-Нафта».

Раніше повідомлялось, що в другому кварталі 2024 року група компаній БРСМ сплатила до бюджетів різного рівня 318,6 млн грн. Додатково було сплачено 14,1 млн грн податку на землю з 216 АЗС.

Мережа «БРСМ-Нафта» заснована в 1992 році. Наразі це мережа з 217 АЗС. З 2020 року розвиває власну мережу супермаркетів при АЗК – «Good market». Операційну діяльність здійснює ТОВ «Євро Смарт Пауер».

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес
Теги: