RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У бізнесмена Бахматюка розповіли, як допомагають жителям сіл

Соціально відповідальний аграрний бізнес може відігравати важливу роль в забезпеченні потреб жителів сіл, прикладом такого відповідального співробітництва є компанія "АГРО-КРАЙ" групи Укрлендфармінг (Ukrlandfarming) українського бізнесмена Олега Бахматюка.

Розвиток інфраструктури, водопостачання, благоустрій та підтримання культурного простору - це неповний перелік тих потреб жителів сіл, які забезпечують компанії агрохолдингу UkrLandFarming Олега Бахматюка.

У Гадяцькому районі "АГРО-КРАЙ" відомий не тільки як роботодавець, але і як компанія, яка дбає про десятки тисяч людей, які тут живуть і працюють. За рахунок підприємства відремонтовано глибинний водяний насос в Римарівці, який забезпечує питною водою село. А в Гречанівці "АГРО-КРАЙ" заплатив за послугу електропостачання водонапірної башти і забезпечив питною водою населення села.

Також "АГРО-КРАЙ" вклав близько півмільйона гривень в ремонт автодоріг регіону. Відновлено відрізки шляхів Гадяч-Плішивець і Гадяч-Сватки-Синівка. На прохання місцевих жителів компанія оплатила поточний ремонт дороги в селі Запсільське Вельбівского сільської ради і придбала щебінь для ремонту дороги в Малих Будищах. А в зимовий період компанія розчищає дороги від снігу в регіоні, перевозить селян.

Укрлендфармінг через "АГРО-КРАЙ" часто виступає спонсором різних ініціатив, спрямованих на розвиток талантів дітей. Наприклад, фінансує делегації на Міжнародний фестиваль та конкурс "Україна об'єднує Світ" зразкового ансамблю танцю "Модерн" з Гадяча. Компанія відзначає грошовими винагородами відмінників навчання, переможців районних, обласних олімпіад, активних учасників художньої самодіяльності та спорту. На святі останнього дзвоника обдаровані діти Березоволуцької і Гречанівської шкіл отримали в подарунок спортінвентар. А Бобрицька школа вибрала в подарунок мотокосу.

Також "АГРО-КРАЙ" активно підтримує розвиток нової української школи, де під час навчання використовуються новітні технології. Навчальні заклади Веприка, Вельбівки і Бобрика отримали принтери. Веприківська школа - інтерактивну дошку, Сарівська і Рашівська школи - ноутбуки, Рашевський дитсадок - сучасний телевізор. Ігрову кімнату Сергіївського дитсадка прикрасив м'який і яскравий килим. Завдяки турботі "АГРО-КРАЙ" в Березоволуцькій школі з'явилися спеціальні парти для першокласників. А до свята Дня знань школярі отримують подарункові набори від Укрлендфармінг.

"Ми усвідомлюємо, що сьогоднішні школярі завтра будуть нашими колегами. Тому дбаємо, щоб діти отримували максимум можливостей для свого розвитку", - розповідає директор ТОВ "АГРО-КРАЙ" Олександр Колодяжний.

Крім того, компанія підтримує і літніх людей: "Люди похилого віку для нас особливі, багато хто з них пройшли через війну. Ми намагаємося забезпечити для них гідне життя і приділити увагу. До пам'ятних днів ми надаємо матеріальну допомогу. Щорічно ми виділяємо кошти на ремонт пам'ятників загиблим воїнам ", - говорить Олександр Колодяжний.

Агрохолдинг UkrLandFarming Олега Бахматюка - одне з найбільших в Європі аграрних підприємств, яке працює в 600 населених пунктах України. Підприємства UkrLandFarming є одним з найбільших платників податків в Україні і реалізують десятки соціальних проектів в селах, де ведуть свою господарську діяльність.