RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

"Укрлендфармінг" Бахматюка виділив мільйон гривень для ветеранів до Дня Перемоги

Найбільший в Україні агрохолдинг за розмірами земельного банку "Укрлендфармінг" бізнесмена Олега Бахматюка виділив близько мільйона гривень на привітання ветеранів Другої світової війни з Днем Перемоги.

Про це повідомляє прес-служба групи компаній.

Відзначається, що кошти матеріальної допомоги будуть ветеранам Другої світової війни будуть виділені сільським радам і ОТГ в 20-ти областях країни.

"З кожним роком людей - живих свідків, учасників подій Другої світової війни - залишається серед нас все менше. Їх історії є нагадуванням нащадкам про необхідність завжди прагнути до миру, пам'ятати уроки минулого і не повторювати колишніх помилок. Адже цінність світу вимірюється життям тих, хто віддав себе заради нього, здобув перемогу ціною власного життя ", - зазначила операційний директор групи компаній" Укрлендфармінг "Галина Ковток.

Слід зазначити, що за рахунок "Укрлендфармінг" в ряді українських сіл раніше відремонтували меморіальні комплекси, пам'ятники, придбали вінки для пам'яті загиблих, а до днів вшанування 8 і 9 травня закуплені подарунки.

Група компаній "Укрлендфармінг" є одним з лідерів аграрного виробництва в країні, забезпечуючи робочими місцями тисячі жителів в 600 населених пунктах України.

Грошову допомогу учасникам війни та вдовам на території Тарасівської сільської ради Зіньківського району Полтавської області вручає керуючий Веприцького відділення ТОВ "Агро-Край" Галич Володимир Іванович