RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

"Укрлендфармінг" виділив велику суму на спортивні програми в двох областях

Холдинг "Укрлендфармінг" бізнесмена Олега Бахматюка продовжує активно підтримувати позашкільні навчальні заклади та організацію дозвілля дорослих і дітей в селах на території своєї діяльності.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Так, підприємства "Укрлендфармінг" постійно підтримують як проведення місцевих турнірів з волейболу серед дорослих команд, так і юнацькі волейбольні команди в цілому. Холдинг забезпечив призовий фонд в 10 000 гривень для волейбольних турнірів в Гадяцькому районі, а в середині квітня - виділив спортивну форму та м'ячі жіночій юнацькій волейбольній команді Лохвицької ДЮСШ (по два комплекти і спортивний костюм для 61 спортсменки).

Проект вартістю майже 31 000 гривен є одним з декількох, запланованих компанією на підтримку цієї відомої в Україні ДЮСШ. Після чемпіонату Полтавської області в квітні волейбольна команда планує взяти участь у Всеукраїнському чемпіонаті з волейболу, який відбудеться в червні 2019 року.

"У своїй благодійній діяльності "Укрлендфармінг" намагається приділяти максимальну увагу дітям. Наша компанія бере активну участь в їх всебічному розвитку і всіляко сприяє в досягненні ними своїх маленьких, але вже таких амбітних і дорослих цілей в житті", - повідомив директор підприємства Групи "Райз -Схід" Юрій Щербак під час урочистого вручення на тренувальному майданчику комплектів одягу і реквізиту юним спортсменкам.

"Розуміння важливості дитячого спорту притаманне не кожної бізнес-структурі. ТОВ Райз-Схід, яке входить до складу "Укрлендфармінг", є одним з небагатьох приємних винятків. Отримувати призові місця на змаганнях, займатися тренувальним процесом і знати, що для забезпечення діяльності команди буде підтримка від небайдужих до цієї теми всебічного розвитку дітей, до занять спортом підростаючого покоління, є життєво необхідним для кожної ДЮСШ", - зазначила директор Лохвицької дитячо-юнацької спортивної школи Ольга Я лунівская.

Спонсорська допомога "Укрлендфармінг" дитячому футбольному клубу "Динамо Білопілля" на суму майже 16 тисяч грн допомогла команді юних спортсменів взяти участь в міжнародному дитячому футбольному турнірі "Odessa Cup" в місті Южне Одеської області.

"Укрлендфармінг" є вертикально інтегрованим холдингом, який працює на території 22 областей України. Компанія вкладає десятки мільйонів гривень в проекти, пов'язані з поліпшенням рівня життя жителів тих населених пунктів, в яких розташовані підприємства агрохолдингу.