RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Турчинов і Світлична передали ВСУ більше 20 одиниць бойової техніки: опубліковані фото

Понад два десятки одиниць техніки, виробленої вітчизняним гігантом оборонки - держпідприємством "Завод ім. В.О. Малишева", що входить в концерн "Укроборонпром", - передали в середу, 3 жовтня, Збройним силам України секретар РНБО України Олександр Турчинов і голова Харківської області Юлія Світлична.

Про це повідомляє сайт Харківської облдержадміністрації.

Під час вручення військової техніки Світлична зазначила, що в Харківській області зростання обсягів виробництва демонструють не тільки оборонні підприємства, які зуміли вийти з боргової ями 2014 року, але і вся машинобудівна сфера області.

"В цілому за два роки бачимо зростання машинобудівної промисловості на 25%. Є зростання числа робочих місць на підприємствах на 4000. І є перспективи на майбутнє", - розповіла вона.

Світлична також повідомила, що за підсумками Міжнародного економічного форуму, який нещодавно відбувся в області, владі вдалося отримати домовленості і підписати контракти майже на 6 млрд грн.

Секретар РНБО в свою чергу подякував керівництву області за підтримку оборонної промисловості і назвав Харків промисловим центром і центром українського виробництва бронетанкової техніки.