RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Юрій Риженков розповів про економічний ефект ініціатив "Метінвесту" в 2020 році

У 2018-2019 роках Метінвест провів масштабне перезавантаження системи операційної ефективності, і в 2020 році вже зміг спостерігати її результати.

"Ми змогли підвищити ефективність споживання сировини та енергоресурсів, збільшити продуктивність обладнання, оптимізувати логістику, поліпшити продуктовий сортамент і багато іншого", - розповів генеральний директор Групи Метінвест Юрій Риженков в інтерв'ю виданню Brussels Times.

"Метінвест активно експериментує з цифровими технологіями для підвищення ефективності виробництва. І якби не операційні поліпшення, прибутковість в 2020 році була б набагато нижче", - вважають в компанії.

"За останні три роки ініціативи Метінвесту щодо ощадливого виробництва забезпечили економію на суму понад півмільярда доларів США", - пояснив причини успіху компанії в 2020 Юрій Риженков.

Також однією з умов успіху директор Групи вважає залученість в роботу співробітників підприємств.

"Ми сприймаємо кризу як нові умови і шукаємо можливості для зростання в цих умовах. Нам також допомагає залученість співробітників на кожному рівні. З одного боку, співробітники готові долати кризу, а з іншого боку - бути досить гнучкими, щоб адаптуватися і продовжувати розвиватися в нових умовах. Останні роки якраз навчили нас жити в умовах невизначеності, забезпечуючи при цьому стабільну роботу компанії", - додав Юрій Риженков.